Follow:
BEAUTY

BEAUTE PACIFIQUE ANTI WINKLE CREME

BEAUTÉ PACIFIQUE,  CRÉME LACTIQUE 409 kr. KØBES HER

Beauté Pacifiques produkter oser af kvalitet og luksus, jeg har gennem det sidste stykke tid testet denne lækre ansigtscreme Créme Lactique til de allerførste fine linier. Jeg er 28 år og synes jeg kan begynde at ane rynker især ved øjnene (som i forvejen er hårdt ramt, af min manglende søvn!). Derfor er jeg også begyndt at tænke ekstra meget over hvilke produkter, jeg bruger – Produkterne må meget gerne have en anti winkle effekt, så jeg kan forbygge rynker og forhåbentlig se “ung” ud mange år endnu.

Cremen er særdeles velegnet til både dag og nat og er en blid anti-age creme. Denne creme anbefales at anvendes som kur til reducering af fine linier og man bør derfor veksles med andre anti-age cremer. Jeg bruger veksler lige nu mellem denne lækre Beauté Pacifique og min anden creme fra Phytomer.

Når vinteren og kulden for alvor rammer Danmark, har min hud desværre en kedelig tendens til at blive meget bleg, tør og trist at se på og min hud kræver ekstra meget pleje. Cremen her er meget fed og jeg frygtede egentlig at min hud ville blive skindende at se på og at der ville gå længe inden jeg kunne lægge min make up. Trods den meget fedtede konsistens, trænger cremen utrolig hurtigt ind og efterlader huden fugtet og lækker blød i mange timer.

Cremen får mine varmeste anbefalinger og det er bestemt ikke det sidste Beauté Pacifique produkt, som kommer til at stå på min badeværelseshylde. Jeg er faktisk igang med at teste Scares & Stripes til mine virkelig grimme graviditets strækmærker og glæder mig til at dele anmeldelsen med jer inden længe.

Rigtig god weekend til jer alle. Min weekend står på photoshoot med et par søde bloggerdamer i morgen middag og en lidt sen julefrokost med mine veninder, vi skal ud og spise på en af Aalborgs “nye” restauranter, kaldet NAM. Jeg glæder mig til en masse tøsehygge.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Uh jeg er også STOR fan af deres produkter!! 😀

  13. januar 2017 at 13:56
 • Reply Yvonne i

  Simpelthen den skønneste creme og serie der laves. Har reddet en hud på mig så er så taknemlig ?

  14. januar 2017 at 21:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.