Follow:
FASHION

LÆKRE ITEMS PÅ UDSALG HOS MIINTO – SPAR OP TIL 70%

Miinto

JAKKE: KAFFE 600,- 349,95 // UR: MICHAEL KORS 2599,- 2099,- // STØVLER: PAVEMENT  1099,- 659,40,- // JEANS: LEE 800,- 320,- // TOP: ROSEMUNDE  599,- 239,60,- TASKE: GIGI FRATELLI 1995,- 1596,- // ØRERINGE: EVERNEED 79,- 55,30,-

Udsalget er i fuld gang på div. webshops og jeg har fundet en hel masse lækre items fra Miinto som jeg ville elske at have hængende i min garderobe. Jeg kan ikke få nok sort tøj, det er altid en vinder, hvad enten det er vinter eller sommer og man kan altid bløde looket lidt op med en lys jakke, som den alt for lækre jakke fra mærket KAFFE.

Miinto.dk har et super lækkert udsalg igang hvor du kan spare helt op til 70% på lækre items fra fede brands, som fx. Lollys Laundry GestuzBaum und Pferdgarden, Dolomite mf.  (Jeg har flere gange været ved at klikke en af de fine vinterjakker hjem, kan bare ikke bestemme mig for hvilken model, som jeg bedst kan lide).

Udsalget er en super mulighed for at købe en af de styles, som man har sukket over længe, men måske ikke lige har haft budget til. Jeg har fx. sukket over denne fine Dolomite jakke, som koster 3800 kr. og er sat ned til 2280 kr. det er altså en rimelig fed rabat!

Jeg elsker at shoppe online, og jeg gør det faktisk en hel del mere end jeg handler i fysiske butikker. Især efter at jeg er blevet mor, har jeg ikke så meget tid til at rende rundt fra butik til butik, så er det meget nemmere at sidde på nettet og blive fristet.

Nu vil jeg til at gøre mig klar, jeg skal nemlig mødes med 3 søde bloggerpiger, vi skal lave et lille shoot for en Aalborg butik, det glæder jeg mig meget til. I aften står den på julefrokost med mine veninder.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Sanne

  Sikke et lækkert outfit! Jeg kunne godt bruge det hele 😉

  14. januar 2017 at 9:12
 • Reply Satina Wandel

  Uh, jakken er fin – og Rosemunde blusen ser behagelig ud. 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  14. januar 2017 at 18:00
 • Reply Susanna

  Wow, sjukt fint 😀

  14. januar 2017 at 18:52
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER DET HELE!!! 😀
  Og tak for en fantastisk hyggelig dag <3

  14. januar 2017 at 20:42
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er virkelig nogle pæne sager, især jakken er vildt lækker 😀

  15. januar 2017 at 10:35
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.