Follow:
OUTFIT

OUTFIT: SORT MED SORT OG EN FARVERIG GADEsort

sort

LACE TOP: ROSEMUNDE // JEANS: VRS // KNIT: MANGO // BOOTS: NIBU // RINGS: CARRÉ //WATCH: SEEKER //


Aalborg er altså en dejlig by og rummer mange hyggelige og smukke gader. En af dem er helt sikkert den her, prøv at tænk hvis man ejede et af de små smukke farverige huse?

Da jeg var på kaffedate med Eline og vi havde en pause hvor det ikke piskede ned, smuttede vi ned i de gamle gader for at skyde et par billeder. Jeg havde klædt mig på i sort, med sort – præcis som jeg bedst kan lide det. Min fine blonde top på fra Rosemunde, som jeg fik af Sonni i julegave, giver et måske “kedeligt” outfit lidt mere kant og er super feminin. Jeg er helt vild med den og den er super under en bluse med dyb udskæring som denne gamle sag fra Mango, som jeg ret glad for og har brugt som kjole. Der findes ikke noget bedre end tøj med mange anvendelses muligheder vel?

I går var jeg med Eline, Linda og Katrine ude og lavet et lille photoshoot for en butik i Aalborg, jeg glæder mig til at vise jer resultatet! og i går aftes var jeg til julefrokost med 5 veninder, vi spiste på Nam, hvor vi fik 1 retter og lækker vin meny. Jeg har ikke drukket siden jeg blev gravid (da jeg stadig ammer, aften og morgen) så det var helt dejligt at kunne nyde et par glas vin.

/ Liselotte


Pictures by: Eline Tychsen – Some days ago Eline and I visited one of the most beautiful streests in Aalborg. The street is absolutely perfect for outfit shooting. I wear all black – black is my favorite color and its perfect in this colorful street!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  TUSIND tak for i går!
  Og du er så smuk 🙂

  15. januar 2017 at 15:04
 • Reply Sanne

  Elsker den gade!

  15. januar 2017 at 15:57
 • Reply Isabella Pernille

  Wauw, hvor ser du bare godt ud. Jeg er vild med dit outfit – og sort går man altså aldrig galt i byen med 😛

  15. januar 2017 at 17:11
 • Reply Stine / Lille My

  Du er bare så smuk!

  16. januar 2017 at 20:07
 • Reply Frederikke S

  Så lækkert look – du ser vildt godt ud 🙂

  17. januar 2017 at 16:54
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.