Follow:
FASHION

DE PERFEKTE OG PÆNE GUMMISTØVLER FRA NIBU

GUMMISTØVLE: NIBU LONDON BLACK FORHANDLES HER

Når man bor i et land som Danmark hvor det regner største delen af året, er det altså ret praktisk, at have et par gummistøvler. Jeg har de sidste mange år (Ja, faktisk siden jeg gik i Gymnasiet) Haft et par Hunter gummistøvler. Jeg må indrømme jeg har været MEGET glad for dem, og er det stadig efter jeg er blevet husejer og skal ud i haven osv. Men de er altså ikke lækre og smarte at have på en hel dag, med mindre man hedder Kate Moss. Jeg har derfor investeret i et par nye lækre gummistøvler, som minder om en alm. støvle! I kan faktisk se mig i dem i det her outfit.


Nibu
Nibu

Det har været en hård jagt for at finde de helt perfekte gummistøvler, som jeg kan bruge til daglig på arbejde også UDEN at de skriger gummistøvler. Da jeg så smukke Julie rocke disse alt for fede Nibu London støvler, var jeg solgt. De ligner en ganske almindelig Chelsea støvle i et meget shiny look. Jeg bestilte dem hjem fra Miinto.dk da de tidligere på året havde 20% på alt, lige nu har de 30% . Så jeg fik dem til en ret god pris. Støvlerne vejer iøvrigt kun 400g. så de er virkelig lette og ikke mindst lækre at have på.

Jeg er så glad for mine nye gummistøvler og nu kan jeg med fordel trille Clara i dagpleje, se smart ud og holde ud til at have en gummistøvle på hele dagen. Hvis i mangler et par fede gummistøvler, så tjek lige det lækre udvalg Nibu har af gummistøvler lige HER.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  De er SÅ fede! WANT 😀

  17. januar 2017 at 9:23
 • Reply Katrine Guldbæk

  De er virkelig fede og ligner slet ikke gummistøvler. Nogle gange synes jeg det kan være lidt bøvlet med de lange modeller, så kan man godt bruge et par som disse 🙂

  17. januar 2017 at 11:13
 • Reply Stine / Lille My

  De er så fine!

  17. januar 2017 at 16:35
 • Reply Sanne

  De er vildt fede – jeg mangler virkelig også et par gummistøvler 😀

  17. januar 2017 at 18:16
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.