Follow:
LIFESTYLE

MIN UGE, ARBEJDE, MADKLUB OG FEST FOR MIN SØSTER

ugeNu er vi faktisk halvvejs denne uge og jeg er startet på arbejde efter knap 9 måneders barsel. Det er hårdt, en hel ny hverdag med en meget stram tidsplan vi står op kl. 5.30 og jeg er først hjemme kl. 17. hvorefter aftensmaden skal forberedes og jeg skal nå at hygge med Clara inden hun skal i seng kl. 19.15.  Jeg har heldigvis en masse ferie, som jeg skal have brugt inden 1. maj. Jeg regner med at holde en ugentlig fridag, for bl.a. at have mere tid med Clara, men bestemt også for at få styr på bloggen, og alle de praktiske ting, som jeg ikke når i hverdagen med en baby.

Jeg har en hel del planer og mål for bloggen her i 2017, og jeg håber at jeg kan få tid og overskud, til at opnå det hele. Jeg skal nok fortælle jer endnu mere om mine planer og mål i et andet indlæg.

Sidste uge mødte jeg Eline til en Chai latte og kaffe på Baresso, outfitbilleder og planlægning af bl.a. en tur til København. Det er her billedet stammer fra, det var en rigtig fin formiddag og jeg nyder at være sammen med en som er ligeså “skør”, som jeg selv er og skal tage billeder og dokumentere alt, fra hvad vi laver, hvor vi går, hvad vi spiser og hvad vi har på. Jeg ser virkelig frem til, at vi skal mødes igen i næste uge.

I aften skal jeg til madklub hos min veninde Stine, sammen med de piger jeg var til sen julefrokost med på NAM med i lørdags. Det bliver hyggeligt og glæder mig til vi starter madklubben op igen, efter en lang “juleferie”.

Torsdag regner jeg med, at jeg kan nå en smut ind til byen, efter arbejde. Jeg skal have fundet en gave til min søster, som blev udlært Social rådgiver i går med et 12 tal og for det ikke skal være løgn, skal jeg en smut i Søsterne Grene for at købe hæklegarn. Min søster kan hækle flere bamse-dyr til Clara, det er hun virkelig god til og Clara er helt vild med de fine bløde og farverige dyr, som både er gode at putte med og lame med.  Og så skal jeg have byttet en af de to vinterjakker, som jeg købte her den anden dag. Har bestemt mig for at beholde den lækre Tommy Hilfiger jakke, som jeg glæder mig til at vise jer.

På lørdag skal vi fejre min søster og i den forbindelse vil jeg gerne have noget nyt til mig selv. Jeg har set en fin blå kjole med prikker fra Vila og et par lækre løse grå pants, også fra Vila, som jeg overvejer at sætte sammen med et par store rå øreringe fra et af mine yndlingsbrands Jane Kønig.

Jeg glæder mig virkelig til weekend. For hold da op, hvor er det mærkeligt pludselig at skulle undvære Clara fra jeg sætter hende af i dagplejen k. 7.30 og til kl. 17.00 hvor jeg kommer hjem.

Hvad med jer, har i en spændende uge foran jer, og hvad skal i bruge weekenden på?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Glæder mig til tirsdag <3
  Og kan virkelig godt forstå det er hårdt at starte op igen – det er så mærkeligt, når man har været vant til at have dem hjemme, og lige pludselig ikke er dem der er mest sammen med sit barn <3 Dejligt, at du har så meget ferie at tage af!

  18. januar 2017 at 10:24
 • Reply Chau

  Uh…det er hårdt at starte op igen efter barsel. Da jeg læste din beskrivelse blev jeg lige kastet 10 år tilbage 🙂 Det er en hård tid den første tid, men det går fremad. Men dejlig at du har så meget ferie at du kan tage lidt derfra og få lidt fritid.

  /Chau

  19. januar 2017 at 9:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.