FASHION

FINE LYSE ØNSKER TIL FORÅRET 2017

ønsker

BLUSE: SOYA CONCEPT / LOAFERS: TOPSHOP / JEANS: EVEN & ODD / RING: HVISK  / ØRERING: HVISK / HALSKÆDE: HVISK 

Selvom det er hundekoldt udenfor og jeg er i klædt min nye store dunjakke og vinterstøvler, sidder jeg og drømmer mig hen til foråret. Lysere dage, hvor man kan hoppe i loafers uden at fryse og se lige de her skønne læderbasser fra Topshop, åh hvor er jeg ærgerlig over at de ikke er på lager i min størrelse.  De er jo så fede og ikke mindst anvendelige, jeg drømmer stadig om Guccis fine loafers men er rigtig glad for mine GUCCI LOOK A LIKE

Jeg har ønsker mig inderligt de fine styles på collagen. Hvor fin er denne stribede bluse fra Soya Concept lige? Jeg synes den er helt perfekt til både lange jeans henover vinteren og foråret og med et par rå cowboy shorts til sommeren. Der er altså ikke noget finere en peplum, det gør den stribede bluse et ekstra feminin.

Jeg er simpelthen så træt i dag, vi har haft endnu en nat med alt alt for lidt søvn. jeg ved virkelig snart ikke hvad vi skal stille op, men jeg kan snart ikke hænge sammen mere. Jeg trænger virkelig til mere en 1 times sammenhængende søvn.

Er i begyndt at finde ønsker til foråret?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk