Follow:
BEAUTY

GREEN DAY EYE SERUM, TIL TRÆTTE MORØJNE

Serum

Serum
Serum


God mandag til jer alle… Jeg sidder nu på kontoret, jeg er træt og har været oppe siden 4.45! Selvom vi har haft en “god” nat i nat, er jeg træt!
Jeg drømmer om mere søvn, om at sove længe og om at føle mig frisk – Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har følt mig sådan rigtig frisk og veludhvilet! Jeg har store poser og mørke rander under mine øjne, og selv den bedste make up ikke kan skjule det.

Jeg vil så gerne se frisk ud – Jeg blev derfor super glad, da jeg for lidt tid siden fik den lækreste pakke ind af døren, med alt hvad mine trætte mor øjne har brug for. Pakke indeholdte bl.a. denne serum fra Green Door, forhandles HER

En god serum eller øjencreme behøver altså ikke koste kassen, denne fra Green Door koster ca. 250 kr. og kan bl.a. findes i din lokale Matas. Den indeholder bl.a. stamceller fra citrus, som reducere rynker, mørke render og hævelser. Serumen masseres blindt ind i øjenomgivelserne. Serumen skal anvendes både morgen og aften og trænger hurtigt ind i huden, så du nemt og hurtigt kan komme videre med fx din make up.

Jeg er så tilfreds med min serum, som strammer huden om øjnene op og jeg synes helt klar jeg kan se forskel fra før jeg anvendte serum og til nu, hvor jeg bruger den måde morgen og aften.

/ Liselotte

Serumen er modtaget i gave, holdningen er som altid min egen!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh håber snart på mere søvn for dig søde!
  Jeg kunne også godt bruge sådan en serum der <3 Må hellere få bestilt en!

  23. januar 2017 at 9:18
 • Reply Adam

  Fina bilder 🙂

  23. januar 2017 at 23:07
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.