Follow:
OUTFIT

SORT OUTFIT, EN TUR TIL KØBENHAVN OG EN UNDERSØGELSE

København

København

LACE TOP: ROSEMUNDE // JEANS: VRS // KNIT: MANGO // BOOTS: NIBU // RINGS: CARRÉ //WATCH: SEEKER //

Godmorgen piger, håber i får en dejlig tirsdag. Jeg har fuld run på i dag, trods det at jeg har fri fra arbejde. Clara skal desværre i dagpleje, jeg vil ellers helst holde hende hjemme når jeg har fri, så vi kan hygge. Men jeg skal mødes med sødeste Eline, vi har en masse praktiske ting vi skal have styr på og så skal vi selvfølgelig hygge. Jeg er bl.a. blevet en del af Aalborg Bloggers, som Eline har startet og vi har en masse planer og ideer, som vi skal have snakket igennem. Smut gerne ind og følg os!

Der udover har vi en tur til København i næste uge, hvor vi skal have booket flybilletter og have styr på de sidste møder og planer. Jeg glæder mig rigtig meget, der sker en masse spændende ting og det er dejligt at dele dem med en, som man deler samme interesser med.

Senere på dagen i morgen, skal jeg til undersøgelse. Jeg skal ind og have scannet min ene æggestok, da jeg har kroniske smerter i underlivet efter fødslen tilbage i April måned. Jeg er ret nervøs for undersøgelsen, som kan tage op til 1,5 time – men glæder mig samtidig til at få svar på om der er noget galt!

Kan i have en dejlig tirsdag, i må gerne smutte ind på min Instagram @LiselotteA og følge med, jeg regner stærkt med at smide et par billeder op fra mit hyggelige møde med Eline.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Du ser så godt ud! 🙂

  Held og lykke med undersøgelsen <3

  24. januar 2017 at 10:36
 • Reply Katrine Guldbæk

  Lyder som om I har haft en hyggelig dag :-). Og lyder spændende med kbh.

  Held og lykke med undersøgelsen. Det lyder ikke særlig rart 🙁

  24. januar 2017 at 13:04
 • Reply Camilla

  Held og lykke☺️

  24. januar 2017 at 13:16
 • Reply Eline Tychsen

  Håber det gik godt med undersøgelsen søde ❤❤ Og tak for endnu en dejlig dag sammen ❤?

  24. januar 2017 at 13:32
 • Reply Ida B.

  Spændende planer – jeg glæder mig til at høre mere smukke!

  Held og lykke til undersøgelsen <3

  24. januar 2017 at 14:01
 • Reply Mama Brown

  Tænker på dig, sejeste reje ❤
  /L

  24. januar 2017 at 14:04
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.