FASHION,  Outfit

OUTFIT – MALENE BIRGER PONCHO FRA TØJSTORY AALBORG

Malene Birger

Malene Birger

Poncho: Malene Birger // Jeans: VRS // Boots: Bianco // Bag: Louis Vuitton // Sunnies: DKNY similar here
Photocredit: CF Fotos

For et par uger siden, mødtes jeg med Eline, Katrine og Linda hos Tøjstory i Aalborg – Da vi skulle lave et lille photoshoot for dem. Det var Eline som stod bag ideen og div. stylings. Vi havde en virkelig sjov dag, med masser af lækkert tøj, designertasker og tøsehygge. I har måske set et par billeder fra shootet på min Instagram @LiselotteaOm et par uger skal vi igen på farten, og mødes til endnu et shoot i Århus, jeg glæder mig virkelig. Det er altid en fornøjelse at være sammen med de søde bloggerpiger. Jeg skal faktisk med til endnu et foto shoot d. 4. Februar i Århus.

Jeg var iklædt denne alt for lækre poncho fra Malene Birger, som jeg ville ønske jeg havde råd til – for hvor er den smuk og ikke mindst anvendelig, de lange handsker havde jeg lånt af Linda, og de står højt på min ønskeseddel. Til dem af jer, som ikke kender Tøjstory er det en lækker luksus second hand butik på Boulevarden i Aalborg (og Århus) hvor man kan gøre virkelig gode fund. De har bl.a. en jumbo Chanel taske i butikken lige nu, se det fine udvalg på deres Instagram profil: Tojstory

I går var jeg til et virkelig fint event med 3 andre bloggere i samarbejde med Miquara – eventet blev afholdt i Salling og jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om eventet og de fine produkter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.