AALBORG

MIQURA BLOGGEREVENT – SALLING AALBORG
Miqura
Miqura

MIQURA – WEBSITE


I onsdags var jeg inviteret til bloggerevent af Miqura sammen med Eline, Katrine og Benya. Eventet blev holdt i Salling Aalborg, hvor de lige nu har en lille popup store ved indgangen til Algade. Her kan du komme og få råd og vejledning om de fine produkter.

Vi blev hygget om med lækre snacks, lemonade og vi fik et fint indblik i de lækre produkter. Indehaver Elsemarie Østergaard fortalte historien bag Miqura, hvor og hvordan hun har skaffet leverandører og hvordan ideerne til den lækre silkebaseret hudplejeserie er opstået. Eline var så heldig at få lagt en guld ansigts maske “Gold Modeling Mask”, som er en professionel ansigtsmaske man kan bruge hjemme, det er ren selvforkælelse.

Til jer som ikke kender Miqura er det en dansk hudplejeserie, der som sagt er baseret på silke. Serien tilpasser og beskytter hudens behov, samt hjælper huden til at komme i balance. Konceptet omkring Miqura er innovativt og produkterne er skabt med tanken om at få effektiv hudpleje, bæredygtighed og naturlige ingredienser til at gå hånd i hånd.
Jeg er som grafikker helt vild med de pastelfarvede univers og synes af de lækre luksusprodukter til yderst fine priser, er i de smukkeste emballager.

Vi fik en super lækker Goodiebag med hjem, og er gået igang med at teste de smarte Peel Me Facial Tips, som består af 100% naturlig thai silke, der stimulerer celleforstyrelsen i huden og reparerer i dybden. De fine Peel Me Facial tips er helt naturlige silkecocoons fra silkelaverne og derfor er de alle forskellige – de har en super størrelse og sættes bare på fingeren og cirkuleres rundt i ansigtet.  Jeg døjer med tør hud omkring næsen her om vinteren og disse skulle eftersigende være effektive og kunne afhjælpe problemet i løbet af et par dage. Jeg vender tilbage inden længe med en anmeldelse af de fine produkter fra min goodiebag.

Produkterne forhandles bl.a. i Salling, Magasin, på udvalgte apoteker og i Matas.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.