FASHION,  Outfit

OUTFIT – COPENHAGEN FASHION WEEK COMING UP!

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week
Copenhage Fashion Week
B
OOTS: BIANCO // DRESS: VEROMODA // KIMONO: ERBS // BAG: MICHAEL KORS COLLECTION // NECKLACE: BYBIEHL // RING: DESIGNERS FAVORITES


Rigtig god Søndag, håber i har haft en dejlig weekend. Jeg har fået ordnet en masse praktiske ting og hygget med Clara. Mens Sonni ligger syg med dårlig ryg og svimmelhed.

Billederne her er fra den anden dag, hvor jeg mødtes med Eline. Vi spiste en lækker brunch på Penny Lane og fik styr på de sidste ting til Copenhagen Fashion Week. Vi rejser jo som sagt til København på onsdag for at deltage i Copenhagen Fashion Week og har en enkelt dag i København, som bl.a. står på et par shows og møde. Jeg glæder mig rigtig meget. Min smukke ring er fra Designers Favorites og den har faktisk siddet på min finger siden jeg modtog den. Er den ikke smuk?

Jeg har fået lov til at dele en rigtig lækker rabatkode med jer, i kan nemlig få 15% på jeres køb hos Designers Favories med koden “Everyday15”, se det store udvalg af de lækre håndlavede smykker HER

Husk at følg med på min Instastory (Liselottea), hvor jeg filmer fra Copenhagen Fashion Week, vores møder og hvad vi ellers finder på.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.