FASHION,  TRAVEL

DAGBOG FRA COPENHAGEN FASHION WEEK 2017

Fashion Week
Puha, jeg er træt i dag… Sådan virkelig træt. Fashion Week har været hård ved mig. Jeg har ondt i mine fødder, de brænder og dunker pga. de vabler jeg har fået af at gå i et par skind støvler med en lille hæl, hele dagen igår.

Eline og jeg mødtes i går morges i lufthavnen, for at flyve til København så vi kunne deltage i Fashion week, vi havde 3 shows i kalenderen og 2 møder. Dagen startede desværre ikke helt som vi havde håbet på. Vi skulle flyve kl. 8.20 men vores fly var forsinket og endte med at gå kl. 9.50 – vores første Show med Domanoff (et brand i virkelig bør tjekke ud!) startede kl. 11.00 på Hotel D’angleterre – da vi landede 10.35 løb vi hele vejen igennem lufthavnen, op til Metroen og susede ind til D’angleterre og nåede det lige til 11.01. Jeg kan godt afsløre at det var et lækkert show, med det fineste tøj og smukkeste modeller, men det skal i nok få at se senere.

Efter showet mødtes vi med søde Jenni, som vi fulgtes med til vores første møde hos Dahl PR. Vi blev taget så godt i mod af søde Maria, som viste os rundt og fortalte om de mange lækre brands og produkter. Efter mødet var der tid til en lille frokostpause og den blev indtaget på den nærtliggende Joe & The Juice. Vi tog direkte videre til vores 2. show med Diana Kuzimicate, som var en meget speciel oplevelse.

Jenni smuttede efter showet og Eline og jeg havde et lille break i vores stramme tidsplan, vi besøgte Zara, & Other Stories og den gigantiske H&M på strøget – jeg købte desværre ingen ting til mig selv, men Clara fik lidt lækkert fra Zara. Vi havde næste møde kl. 15.30 hos Noise PR, og vi blev taget godt i mod af søde Cathrine – Noise har de vildeste lokaler, kæmpe store og rummer en masse lækker tøj og beauty. Vi fik snakket om de lækre produkter og fik en fin goodiebag med hjem.

Fashion Week

Da vi smuttede fra Noise, var vi ved at være sultne – vi bestemte os for at spise i Illum et stor magasin, som jeg altid har elsket. Hvordan kan der være så mange smukke ting samlet et sted? Vi fik pizza, lemonade og en bette is til dessert. Vi kunne nærmest ikke gå fra Illum igen, efter en pause uden sko og trætheden begyndte at ramme os… Vi gik op af strøget med vores ømme ømme fusser og kom pludselig i tanke om at næste show med HAN Kjøbenhavn startede om 20 min. vi fik fart under de trætte fusser og susede op til Metroen og ud til Bella Center hvor det blev holdt, vi kunne ikke finde stedet hvor showet skulle holdes og vi var langt fra de eneste – Showet var knap 30 min. forsinket – det var et dystert og spændende show. Vi var i lufthavnen 2 timer før afgang og pjattede og fjollede så meget pga. træthed at jeg tror de andre ventende passegere var ved at blive træt af os.. Men vi havde det sjov, Eline er altså en super rejsemakker – og jeg glæder mig til vores næste Københavnertur, som i næste omgang ikke står på Fashion Week.

Vi havde en travl, sjov og ikke mindst inspirerende dag til Fashion Week og jeg glæder mig til at fortælle jer endnu mere om den. Vi har faktisk planer om at vise jer en film fra vores dag. Eline arbejder på højtryk for at få den klar. Vil i se flere billeder fra vores dag så sus ind på min Instagram @Liselottea

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk