Follow:
BEAUTY Clara's corner GIVEAWAY

GIVEAWAY – BY FALENGREEN HÅRPLEJESERIE

BY FALENGREENJeg har netop fået kendskab til et nyt lækkert skønhedsbrand nemlig By Falengreen, som har lavet en miljø- og allergivenligt hårplejeserie. Jeg var så heldig at få en lækker pakke tilsendt lige før jul med et par af de lækre produkter. Pakken indeholdte en shampoo, en balsam, en serum og en voks og har fået lov til at udlodde en identisk pakke til en af jer + et ekstra produkt, en super lækker hårlak.

Jeg har døjet med allergi, eksem og ekstrem tør hud! Så jeg ved, at jeg især i vinterhalvåret skal passe godt på både min hud og hår. Læs også: MÁDARA SOS, HJÆLP TIL VINTERTØR HUD.
Denne plejeserie kan anvendes af hele familien, og er særlig god til tør eller irriteret hovedbund. Da serien ikke indholder parfume, parabener eller andre skadelige kemikalier, kan serien også anvendes af gravide. Da jeg var gravid, synes jeg at det var en jungle at finde produkter, som ikke indeholdte parfume og andre “skadelige” stoffer – selvom jeg på ingen måde var hysterisk, ville jeg gerne passe på lille Clara inde i maven.

BY FALENGREEN

Jeg har nu prøvet serien i et stykke tid og er nu klar med en lille anmeldelse. Både shampoo og balsam er til farvet og tørt hår, når jeg vælger shampoo, må det gerne være en shampooserie til farvet hår, da jeg ikke ønsker mit hår skal falme hurtigere end det gør, have en dejlig mild duft, give håret glans, let at redde ud og gerne give mit hår volume. Shampooen er virkelig lækker og efterlader håret så blødt og lækkert.

Normalt bruger jeg ikke voks i mit hår, men jeg har desværre tabt en hel del hår under og efter min graviditet og har derfor fået en masse nye korte hår som stritter helt vildt. ØV! Denne voks er super nem at arbejde med og jeg behøver ikke ret meget, for at få de små strittende totter til at sidde ordentligt. Jeg er virkelig fan af voksen, som ikke får mit hår til at se fedtet ud.

By Falengreen Serumen er i spray form og er super til tørt hår og spaltede spidser. Mit hår bliver ofte tør og trist i vinter og sommermånederne og kræver derfor lidt ekstra pleje. Sprayen har som de andre produkter en mild duft og er som resten af serien svanemærket. Jeg bruger sprayen hver gang jeg har været i bad, det gør håret let at rede ud og håret efterlades med en flot glans.

Jeg er vild med By Falengreen serien, som udover at være lækker, allergivenlig også smuk at se på.

Produkterne forhandles her: Shampoo no. 01 200 ml. 189 kr. // Balsam no. 08 200 ml. 189 kr.  // Voks no.15 75 ml. 159 kr. // Serum no. 11 198 kr.

FOR AT DELTAGE SKAL DU:
– Skrive en kommentar til indlægget her
– Følge bloggen på BLOGLOVININSTAGRAM eller FACEBOOK
– Du har også mulighed for at deltage på min Instagram profil.

Konkurrencen slutter 9/2-17. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres her i indlægget.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

30 Comments

 • Reply Trine

  Ååh en lækker give-away! ?

  2. februar 2017 at 20:41
 • Reply Pia Merete Eriksen

  Lækker præmie – jeg er med

  2. februar 2017 at 21:31
 • Reply Janni V

  Fantastisk lækker præmie som jeg ved at mit lange vintertørre hår vil elske! 🙂

  2. februar 2017 at 21:47
 • Reply Amanda

  Lækker præmie, krydser fingre 🙂

  2. februar 2017 at 21:53
 • Reply Tina KH

  God aften,
  det lyder som en tiltrængt serie:-)
  Min hud er også tør og irritabel.
  Voks bruger jeg engang imellem til lige at puffe krøllerne op.
  Snart god vinterferie til du og familien:-)

  2. februar 2017 at 22:34
 • Reply Kristina

  Lækre produkter? Vil elske at vinde det?

  3. februar 2017 at 0:08
 • Reply Hanne Rasmussen

  YES! Sund næring til håret, ja tak…

  3. februar 2017 at 6:19
 • Reply Gitte Leth Dideriksen

  Jaaa vildt lækker præmie, årh ville være så skønt at vinde til mit vintertrætte og knastørre hår. Krydser alle fingre her;-)

  3. februar 2017 at 8:40
 • Reply Liv

  Lækkert, jeg krydser fingre 🙂

  3. februar 2017 at 8:56
 • Reply kathrine

  Det smider jeg lige et lod i, hvor lækkert! 🙂

  God weekend
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  3. februar 2017 at 9:18
 • Reply SusanneJ

  Vil jeg super gerne vinde.

  3. februar 2017 at 9:27
 • Reply Dorthe Bille

  Super lækre sager. Jeg følger med på Bloglovin

  3. februar 2017 at 10:00
 • Reply Birna Lambaa

  Åh, det lyder til at være det, som mit hår har brug for – krydser!??

  3. februar 2017 at 10:22
 • Reply Katja Mosen

  Hvis jeg vinder dette lækre sæt vil jeg forære det til min store datter Lykke ?

  3. februar 2017 at 11:10
 • Reply Sidsel

  Det lyder som nogle skønne produkter! Mit hår er netop farvet og desværre også ret tørt, og min hovedbund er lidt sart, så den her serie lyder virkelig perfekt! Og plus for at det er miljøvenligt! Jeg krydser fingre 🙂

  3. februar 2017 at 13:54
 • Reply Mia v

  Det kunne jeg så godt bruge!! ?

  3. februar 2017 at 13:57
 • Reply Sarah

  Super lækker præmie, som jeg godt kunne bruge. Min hovedbund har været utrolig tør her i vinteren, og det er mere end irriterende, når man gerne vil være skælfri – så der bliver krydset fingre herfra

  3. februar 2017 at 14:12
 • Reply Louise Andersen

  Krydser fingre!

  3. februar 2017 at 14:30
 • Reply Lene

  Lækkert. Krydser fingre 🙂

  3. februar 2017 at 16:02
 • Reply Dorte Slouborg

  Ville være lækkert med nogle nye, gode produkter til mit vintertrætte hår 🙂

  3. februar 2017 at 18:24
 • Reply Tina H

  Ville ikke være tosset at vinde 🙂

  3. februar 2017 at 22:31
 • Reply Malene R

  Lækker konkurrence 🙂

  4. februar 2017 at 15:01
 • Reply Anne-Marie

  Krydser fingre??

  4. februar 2017 at 15:07
 • Reply Kathrine Engelbrecht

  Sikke nogle lækre produkter ? Jeg håber jeg bliver den heldige ???

  5. februar 2017 at 1:13
 • Reply Martin Madsen

  Lige noget for min hustru

  Jeg krydser finger og håber man er den heldige. I ønskes en forsat god dag, og venter i spænding.

  5. februar 2017 at 7:25
 • Reply Charlotte Lang Hansen

  Følger alle steder 🙂

  5. februar 2017 at 16:26
 • Reply Jessica Hansen

  Krydser fingre!

  6. februar 2017 at 8:31
 • Reply Jeanett

  Jeg har nøjagtigt samme problem med de trælse, strittende hår efter endt graviditet, så det ville være så fint at prøve By Falengreens voks til at tæmme dem 🙂

  6. februar 2017 at 10:39
 • Reply Camilla Hovej

  Jeg har samme problem som dig med små struttende hår efter min sidste graviditet, så voksen vil være kærkommen her 🙂

  6. februar 2017 at 13:55
 • Reply Maria Ørum

  Har også alle de små babyhår,øv det er træls..
  Krydser fingre

  6. februar 2017 at 17:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.