BEAUTY,  GIVEAWAY,  MOMMY LIFE

GIVEAWAY – BY FALENGREEN HÅRPLEJESERIE

BY FALENGREENJeg har netop fået kendskab til et nyt lækkert skønhedsbrand nemlig By Falengreen, som har lavet en miljø- og allergivenligt hårplejeserie. Jeg var så heldig at få en lækker pakke tilsendt lige før jul med et par af de lækre produkter. Pakken indeholdte en shampoo, en balsam, en serum og en voks og har fået lov til at udlodde en identisk pakke til en af jer + et ekstra produkt, en super lækker hårlak.

Jeg har døjet med allergi, eksem og ekstrem tør hud! Så jeg ved, at jeg især i vinterhalvåret skal passe godt på både min hud og hår. Læs også: MÁDARA SOS, HJÆLP TIL VINTERTØR HUD.
Denne plejeserie kan anvendes af hele familien, og er særlig god til tør eller irriteret hovedbund. Da serien ikke indholder parfume, parabener eller andre skadelige kemikalier, kan serien også anvendes af gravide. Da jeg var gravid, synes jeg at det var en jungle at finde produkter, som ikke indeholdte parfume og andre “skadelige” stoffer – selvom jeg på ingen måde var hysterisk, ville jeg gerne passe på lille Clara inde i maven.

BY FALENGREEN

Jeg har nu prøvet serien i et stykke tid og er nu klar med en lille anmeldelse. Både shampoo og balsam er til farvet og tørt hår, når jeg vælger shampoo, må det gerne være en shampooserie til farvet hår, da jeg ikke ønsker mit hår skal falme hurtigere end det gør, have en dejlig mild duft, give håret glans, let at redde ud og gerne give mit hår volume. Shampooen er virkelig lækker og efterlader håret så blødt og lækkert.

Normalt bruger jeg ikke voks i mit hår, men jeg har desværre tabt en hel del hår under og efter min graviditet og har derfor fået en masse nye korte hår som stritter helt vildt. ØV! Denne voks er super nem at arbejde med og jeg behøver ikke ret meget, for at få de små strittende totter til at sidde ordentligt. Jeg er virkelig fan af voksen, som ikke får mit hår til at se fedtet ud.

By Falengreen Serumen er i spray form og er super til tørt hår og spaltede spidser. Mit hår bliver ofte tør og trist i vinter og sommermånederne og kræver derfor lidt ekstra pleje. Sprayen har som de andre produkter en mild duft og er som resten af serien svanemærket. Jeg bruger sprayen hver gang jeg har været i bad, det gør håret let at rede ud og håret efterlades med en flot glans.

Jeg er vild med By Falengreen serien, som udover at være lækker, allergivenlig også smuk at se på.

Produkterne forhandles her: Shampoo no. 01 200 ml. 189 kr. // Balsam no. 08 200 ml. 189 kr.  // Voks no.15 75 ml. 159 kr. // Serum no. 11 198 kr.

FOR AT DELTAGE SKAL DU:
– Skrive en kommentar til indlægget her
– Følge bloggen på BLOGLOVININSTAGRAM eller FACEBOOK
– Du har også mulighed for at deltage på min Instagram profil.

Konkurrencen slutter 9/2-17. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres her i indlægget.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

30 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.