BEAUTY

MIN FØRSTE GOODIEBOX – ET KIG I JANUAR BOKSENBESTIL DIN GOODIEBOX HER TIL 159 KR. INKL FORSENDELSE

I sidste uge fik jeg min aller første GOODIEBOX ind af døren. Jeg har længe gerne ville prøve det smarte koncept, hvor man hver måned får tilsendt en lækker boks med 5-7 nøje udvalgte skønhedsprodukter i. Jeg havde dagene op til pakken skulle komme, undgået mine favorit beautyblogs, for ikke at se indholdet af Januar pakken. Jeg kunne nærmest ikke få hevet det hvide pap hurtigt nok af, i spænding for at se indholdet af boksen. Januar boxen hedder “Beauty Resolution”.

Januars GOODIEBOX indeholder en række spændende produkter, der kan hjælpe med at bidrage til nye og gode beautyvaner. Boksen er fyldt med selvforkælelse i form af ansigtsmaske, primer, make up og plejeprodukter.Goodiebox

Look Lips Lipgloss, da jeg første gang så farven på denne lipgloss tænkte jeg Barbie. Jeg er normalt til nude lips eller en mørk rød – men denne giver et fint friskt look på læberne og selvom jeg normalt ikke bruger lipgloss, tænker jeg at jeg bliver rigtig glad for den til foråret. Det bedste af det hele er at den ikke føles klistrende på læberne.

GOSH Overnight Primer Oil Essence, jeg elsker olier og primer og alt andet som giver fugt. Denne fra GOSH er virkelig lækker. Primeren bruges inden sengetid og serumen arbejder derfor om natten og forbereder huden til en ny dag. Jeg er vild med at vågne op med en frisk og fugtet hud. 

All in one Instablur  Eyes , denne har jeg længe gerne ville prøve. Mine trætte og hævede mor-øjne har efterhånden prøvet en del produkter i håb om at mindske mørke rander og bekæmpe rødme. Jeg har endnu ikke bekæmpet problemet helt og har ikke testet denne længe nok til at sige om den har en virkning eller ej. Den skulle efter sigende også kunne bruges som primer på øjenlågene for at få øjenskygge til at holde længere.

Nature Siberica Oblepikha Hand Cream, er emballagen ikke bare skøn? Jeg elsker at have lækre produkter i tasken. Denne creme koster oven i købet kun  29 kr. hvis man skal ud og have fat i den igen. Den dufter dejligt og er så pæn at have stående fremme. Jeg har den til at stå på mit skrivebord på arbejdet og bliver helt glad i hovedet af at kigge på den. Cremen er virkelig god til tørre vinterhænder.

Estre Belle Black Caviar Sheet Mask, jeg elsker at forkæle mig selv med ansigtsmasker. Men efter jeg er blevet mor, har jeg ikke helt så meget mig-tid og derfor er det yderst sjældent jeg bruger masker. De smarte Sheet masks er super smarte, da man bare trækker “stof” masken henover ansigtet og lader den sidde i ca. 20 min hvor efter den kan fjernes. Man behøver ikke engang at vaske efter. Jeg er virkelig fan.

Invisibobble The Traceless Hair Ring, De smarte elastikker kender jeg allerede og er stor fan af dem. De er super smarte da de ikke river håret af og ikke knækker håret. Jeg har mistet rigtig meget hår under min graviditet og vil meget gerne passe godt på det jeg har tilbage. Jeg var så heldig at modtage elastikkerne i hvide og de er mere anvendelige end de blå og grønne jeg har set andre har modtaget i deres GOODIEBOX.

Nivea Essentials Facial Cleansing Wipes, Lige så meget som jeg elsker Micellar water elsker jeg også Facial wipes. Jeg ville ønske jeg var bedre til at rense min hud morgen og aften, men jeg vælger ofte de lette og hurtige løsninger som renseservietter. Disse fra Nivea, har jeg faktisk fast i min badeværelses skuffe – da de er nemme at bruge og hurtigt fjerne make up fra ansigtet.

Goodiebox

Alt i alt er jeg rigtig tilfreds med Januar boksen og de mange lækre produkter. GOODIEBOX giver mulighed forat prøve en række lækre, spændende produkter indenfor beauty verdenen, som man måske ikke selv ville gå ud og købe eller slet ikke kendte til.

Boksens indhold har hver måned en værdi af min. 500kr. Så i kan godt regne ud af det er lækre produkter man får for sine kun 159 kr.inkl. forsendelse.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en GOODIEBOX – Bestil boxen HER 

/ Liselotte

Goodieboxen er modtaget som gave

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk