FOOD

SNACKTIME MED KAREN VOLF ALL IN ONE

All in one

Jeg elsker at snacke og en arbejdsdag uden en formiddagssnack og eftermiddagssnack dur bare ikke. For mig er det vigtigt at have planlagt mine måltider nøje, ellers kan jeg let blive fristet af de usunde sager og trangen til slik bliver hurtig enorm. Men som mor og med en kæreste som arbejder 24-7, er det ikke altid jeg får handlet det ind jeg gerne vil, eller lavet de lækre sunde madpakker. Heldigvis findes der mange gode og lette løsninger til en hård hverdag.

Karen Volf har nemlig lavet de smarteste All In One kiks, som i nok kender i fine To-go pakker. Kiksene er lavet i pakker med to stk. så de kan let deles med en du holder af. De lækre sprøde og grove kiks er kommet i nye varianter og finde nu med smagene, rodfrugter, fuldkorn, banan og protein.

Jeg har siden jeg modtog kiksene haft en pakke eller to i min taske, de har været super gode til lange hårde arbejdsdage og til når min datter Clara pludselig bliver sulten. Clara spiser alle varianterne og jeg er mest til fuldkornsvarianten.

Lige nu udlodder jeg 3×8 pakker af de lækre sprøde kiks, i kan deltage både på min Instagram profil @LiselotteA og på bloggens Facebook side Held og lykke.

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Karen Volf – Kiksene er modtaget til test!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk