Follow:
FASHION TRAVEL

MIN FASHION WEEK, SHOWS, MØDER OG EN VIDEO!


Fashion week
Jeg lavede et indlæg med dagbog fra Fashion Week i sidste uge, her lovede jeg at vise jer mere fra vores inspirerende tur. Vi startede ud med show med DOMANOFF, som viste en kollektion lige efter min smag, masser af tern, løseskjorter, mørke og lækre materialer. Showet blev holdt på Hotel D’Angleterre og det var en oplevelse i sig selv at besøge det smukke hotel! og som i kan se havde vi fået overraskende fode pladser.

Udover shows besøgte vi bl.a. Dahl PR. hvor vi blev taget så godt i mod. Vi kiggede bl.a. på den fine kollektion fra Kurt Nielsen, er smykkerne ikke bare helt fantastiske? og fik et indblik i en masse spændende beauty og smykke brands, så og fik en prøve på de nye RATION madbarer, som jeg glæder mig meget til at smage.


Det andet show vi var til var ikke et traditionelt modeshow, modellenerne gik rundt i en bygning blandt gæsterne og poserede forskellige steder.Billedet her er fra Diana Kuzmickaite showet. Showet kørte i flere timer, men vi hang der ikke så længe, da vores stramme tidsplan ikke tillod det.
Fashion week

Vi havde også tid til at kigge ind forbi Noise PR, hvor vi kiggede på alt det fine tøj fra bl.a. Gina Tricot, Gestuz, Modström mf.  Vi fik også en rundvisning i de fine beauty produkter og fik en virkelig læker Goodiebag med hjem.

Vi sluttede af til HAN Kjøbenhaven showet, jeg har desværre ingen gode billeder fra showet – der var fyldt med mennesker og showet var dystert, med mænd i galger og mænd med rottemasker. Det var en meget sjov oplevelse. Det kan i se meget mere til i videoen herunder.

Vi filmede som sagt vores tur til Copenhagen Fashion Week, eller det meste af den – vi glemte det nemlig ind i mellem. Eline var så sød at klippe den sammen – Jeg synes det er en fin film og har set den fere gange efterhånden.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.