Follow:
OUTFIT

MIT OUTFIT TIL COPENHAGEN FASHION WEEK

Copenhagen Fashion week
Copenhagen Fashion week

Copenhagen Fashion week
COAT: SOAKED IN LUXURY // SHIRT: H&M // JEANS: VRS // BAG: MICHAEL KORS // RING: DESIGNERS FAVORITE // SCARF: GUCCI // BOOTS: BIANCO

Sådan her så jeg ud til Copenhagen Fashion week, knap så våget og knap så vild som de mange andre deltager. København var under modeugen fyldt med smukke mennesker i meget farverigt tøj. Det virkede lidt som om at der var gået konkurrence i at få flest mulige farver på. Det tiltaler faktisk ikke rigtig mig, at et look skal være så rodet. Jeg er på mange måder til et klassisk og lidt mere afdæmpet look, krydret med et farverige læber.

Jeg fandt denne smukke skjorte i H&M et par dage inden vi skulle afsted, kan desværre ikke finde link til den,  men i kan måske stadig finde den i butikkerne.  Den er super anvendelig og med den høje hals er den fin både til hverdag og festlige lejligheder. Ringen har i efterhånden set et par gange, den sidder nærmest fast på min finger og jeg får så mange komplimenter på den. Jeg har fået lov til at dele en rigtig lækker rabatkode med jer, i kan nemlig få 15% på jeres køb hos Designers Favories med koden “Everyday15”, se det store udvalg af de lækre håndlavede smykker HER

Vi havde en super fed dag til Copenhagen Fashion Week og jeg har skrevet meget mere om det i indlægget her, hvor i også finder en video fra vores dag.

Vores fredag startede med Clara vågnede kl. 5.00!!! Hvor efter vi får besked om at Claras dagplejemor er syg, og da vi har privatdagpleje hænger vi selv på den. Vi har haft en alt for stresset morgen, Clara bliver passet ved min søster og jeg skulle  derfor have hende med ind i bus i dag. Bussen nåede vi desværre ikke, så vi har stået i blæst og kulde i 25 min. Clara skreg og jeg sang, hoppede og dansede. Fantastisk start på weekenden. Jeg er simpelthen så træt og trænger til at slappe af. Men det er der på ingen måde tid til i denne weekend, som står på malerarbejde i garagen (ÅH, hvor jeg glæder mig til at det projekt er færdig – det har stået på siden starten af oktober og Sonni har stort set arbejdet på den hver dag og jeg har stået alene med Clara og det huslige…)  Søndag skal jeg deltage i Trend Bazar, jeg har stand nr. 40 – som kom endelig og sig hej. Se lidt af hvad jeg sælger i indlægget HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Mama Brown

  HOT MAMA! 🙂
  Du ser skøn ud!
  /L

  10. februar 2017 at 8:30
 • Reply Eline Tychsen

  Puha sikke en morgen! Det er bare det værste, når det sker så uventet. Det stresser så meget!
  Du ser så fantastisk ud!! ☺????
  Hav en dejlig weekend søde – på trods af malerarbejdet ?❤

  10. februar 2017 at 8:35
 • Reply Tina KH

  Du er bare flot søde:-)
  Nordjyder er seje smukke stjerner:-)

  10. februar 2017 at 8:38
 • Reply Stine / Lille My

  Du ser så godt ud <3

  10. februar 2017 at 16:13
 • Reply VenterPaaVinBlog

  Sikke en weekendstart – håber I får ro på og lidt tid til at hygge og slappe af også (;
  Har selv to arbejdsdage i vente, men idag har den stået på Sallingtur og en tur på CafeMinisteriet til frokost efterfulgt af kaffe på Klostertorvet med en god veninde, så det går nok med tøjvask og job de næste.

  – A

  10. februar 2017 at 20:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.