FOOD

SNACKMOVER SUNDER OG LÆKRE SNACKS HVER MÅNED!


SNACKMOVER – BESTIL BOXEN HER

Jeg vil så gerne leve sundt, tabe mig, løbe, træne og spise en masse lækre sager. Men overskuddet er desværre ikke til det og de lækre sager bliver ofte, de usunde af slagsen! Jeg blev for noget tid siden kontaktet af Line, som står bag det nye koncept “Snackmover”, som er et abonnement hvor man hver måned får tilsendt en kasse med lækre sunde snacks i (På samme måde som fx. Goodiebox.) Jeg har efterhåndenden prøvet en del af disse abonnementer, bl.a. Goodiebox, Pigepakken og CreatBuddy for blot at nævne et par stykker og indholdet af pakkerne har virkelig stor betydning for om jeg gider abonnere eller ej!

Jeg var meget spændt på at åbne min store box og blev positivt overrasket over hvor mange spændende og ikke mindst nye produkter, som jeg ikke har kendt til, som gemte sig i boxen.

Jeg elsker at snacke, søde og saltede snacks er klart en favorit og hvis jeg kunne åd jeg gerne en Mars bar hver dag – jeg må desværre erkende, at jeg ikke er en af dem, som kan spise og spise uden at tage på. Så derfor er Snackmover et koncept for mig, som gerne vil snacke men samtidig leve sundt. Her får jeg nemlig en kasse med 8 særlig udvalgte snacks, med gode næringsstoffer, proteiner, energi og meget meget mere…

I Feburar pakken finder du:

Fruchies B’Gum:
Det var faktisk det første jeg kastede mig over i Snackmover boxen, min veninde havde fortalt mig så meget godt om dem så jeg måtte bare smage dem. Det er de lækreste syrlige frugt snacks og smager faktisk som slik!

Matcha tea:
Jeg har aldrig prøvet Matcha te, selvom jeg er den store te-drikker og må ærlig indrømme at teen her slet ikke er noget for mig.

Rugbrødchips:
Er altid en vinder hos mig, jeg spiser dem som snacks i løbet af dagen eller oven på en salat til aften – disse er super sprøde og let saltede. Mmhh!

Nairn’s Biscuit break:
Jeg elsker sprøde kiks og disse fra Nairn’s er virkelig lækre – de er lavet af havregyn og er glutenfri.

Squirrel Sisters: 
Denne har jeg med vilje ikke smagt endnu, den skal nemlig gemmes til weekenden. Det er en kakao brownie, som eftersigende skulle smelte på tungen.

Properorn Worcester:
Jeg elsker popcorn og chips med tomat smag, denne udgave “sundried tomato” er helt fantastisk og helt klart en favorit i snackmover boxen. Mmh.. Jeg skal helt sikkert prøve de andre varianter.

Seed & Bean Mandatin & ginger chocolate:
72% chokolade med mandarin og ingefær, behøver jeg sige mere. Det er uden tvivl det lækreste chokolade jeg længe har smagt og fik jeg nævnt at jeg elsker alt med ingefær!

Hippeas Pepper Power:
Puffede kikærter med peper og salt, jeg har heller ikke smagt dem endnu, men jeg glæder mig virkelig. Hippers støtter i øvrigt Farm Africa, som hjælper afrikanske farmere til at blive mere produktive og miljøbeviste.

Bounce sweet & salty almond:
Disse kunne jeg slet ikke vente med at smage, da jeg elsker mandler, men denne kombination af sødt og salt er ikke lige mig. Men de små bider er fyldt med protein og er oplagt at have i tasken.

Urban Fruit Smaching Strawberry:
Disse bagte jordbær tilsalt lidt æble juice, er så lækre at mine tænder løber i vand efter flere. Mmh!

Jeg må sige at jeg er vildt imponeret over pakkens indhold, der er noget for en hver smag. Jeg er vild med at det ikke kun er små prøver man får, men derimod hele barer og pænt store poser, så man rent faktisk får lov til smage og har mulighed for at dele. (selvom jeg gerne ville beholde det hele selv). Jeg kunne helt sikkert godt finde på at bestille en månedlig pakke med godter og snacks.

Boxen koster 189 kr. all incl. og der er ingen binding. I boxen finder du min. 8 nye snacks fra spændende leverandører. Og bedst af det hele, hvis du anmelder boxen får du ekstra snacks med i din næste box. Smart ikke? Bestil din første snackmover box lige HER

Hvis i hopper ind på min Instagram profil @Liselottea, vi i i aften have mulighed for at vinde en Snackmover box for Marts måned. Held og lykke!

/ Liselotte

Boxen er modtaget til test holdningerne er mine egne!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk