Follow:
FASHION

MIX & MATCH, HIGHSTREET & LUKSUS

highstreet

JEANS: ESPRIT // LOAFERS: GUCCI //SHIRT: ESPRIT // SUNNIES: CÉLINE

Jeg håber i har haft en dejlig start på ugen, min startede ud med en dejlig fridag og mandag aften blev Clara syg. Hun har høj feber, hoster og snot. Så jeg var hjemme ved hende i går og i dag passer Claras oldemor hende, da jeg desværre ikke har mulighed for at blive hjemme ved hende igen i dag. Jeg håber snart hun er oven på igen, for vi har godt nok haft et par voldsom hårde nætter.

Jeg elsker at mixe lækre highstreet fund med luksus varer. Mine yndlings jeans er fx fra Bilkas eget mærke VRS, mens min yndlingstaske er fra Louis Vuitton. Jeg har i mine unge dage brugt rigtig mange penge på tøj og kunne unden at blinke med øjnene nemt smide 1600 kr. efter et par jeans. I dag er det lidt anderledes, jeg kan stadig godt lide lækkert tøj, men vil hellere finde mine basic items til hverdagsgarderoben og sæsonprægede styles hos Highstreetkæderne og bruge pengene på lækre tasker, sko, jakker, solbriller osv. som holder flere sæsoner, eller for den sags skyld hele livet. Jeg synes selv jeg er ved at have en ret lækker samling af designertasker.

Jeg ville elske at hoppe i dette lækre sæt fra highstreet kæden  Esprit. De fede slidte jeans er super lækre og tilsat en mørk stribet skjorte og et par fede Gucci fluffy loafers, gør det bare looket endnu mere cool og rocket. Jeg elsker smukke skjorte og synes det er noget af det mest anvendelige i en garderobe, de kan bruges med jeans, nederdel til shorts og med en bikini under om sommeren. Jeg overvejer stærkt at klikke den fine Esprit skjorte hjem i både den mørkeblå udgave men bestemt også i den hvide med sort stribe.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Elsker den skjorte! 🙂

  15. februar 2017 at 18:30
 • Reply Tina KH

  Jeg er helt vild med de pelsfutter:-)

  15. februar 2017 at 22:16
 • Reply Eline Tychsen

  Årh nej de sko!! WANT!!!! 😀
  Håber snart hun er ovenpå igen den lille snut <3

  16. februar 2017 at 13:13
 • Reply Frederikke S

  Skjorten er vildt fin!

  19. februar 2017 at 10:59
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.