BEAUTY

MAKE UP TREND FOKUS PÅ ØJENBRYN

Der har de sidste sæsoner været stor fokus på øjenbryn og den lækre trend forsætter. Det er først inden for de sidste par år at jeg har fået øjenene op for de mange lækre brynprodukter, som der er at finde på markedet.

Depend som mange af os kender for de fine og budgetvenlige neglelakker, har også lanceret en super fin linje til bryn. Jeg har for noget tid siden fået en lækker pakke ind af døren med fine bryn produkter og har nu endelig fået taget mig sammen til at prøve dem og skrive om dem. Det er desværre ikke meget tid jeg har for mig selv og foran spejlet efter jeg er blevet mor.

Eyebrow kit: 279 kr. Find det HER
Det fine kit indeholder alt, hvad man behøver, for at skabe de perfekte bryn. Det er faktisk det produkt jeg har brugt aller mindst, det skyldes bestemt ikke produktet. Men derimod manglende tid foran spejlet. Efter jeg er blevet mor, er min morgen og make up rutiner, blevet mere enkel.
Kittet indeholder brynskygge i to neuancer, en til farve og en til korrigering. Highlighter i to nuancer til løft og en voks til finish.  Sættet her bruger jeg mest når jeg skal ud, for det kan give virkelig smukke bryn!

Eyebrow pomade: 129 kr. Find det HER
Det her produkt er virkelig smart! Det er et 2-i-1 produkt, hvor du både får farve og fiksering. Der findes 6 forskellige farver, så der er en pomade til alle.
Den fine pomade påføres blot brynenen, med en lille børste og børstes igennem for et naturligt look. Det er smart og hurtigt, jeg er helt vild med det.

Eyebrowpensil: 129 kr.  Find den HER
Det her er helt sikkert mit favorit produkt, den er nem at påføre øjenbrynet og giver mulighed for at lave perfekte øjenbryn. Hvad enten du er til smalle eller som mig brede og fyldige. I enden finder du en børste, som kan gøre brynene mere naturlige at se på. Jeg er kæmpe fan af produktet, som oven i købet er vandfast. Penslen findes i 6 nuancer, så der er ingen en pensel for alle.

Håber i har haft en dejlig weekend. Clara er endelig ved at være på toppen, så vi kan rigtig nyde vinterferien i næste uge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.