FASHION

FORÅRSKLAR MED CÉLINE THIN PREPPY SOLBRILLER

CÉLINE THIN PREPPYSOLBRILLER: CÉLINE THIN PREPPY (HER)

Dem af jer, som følger mig på min Instagram @Liselottea, har måske set mit nyeste solbrille køb. Disse lækre Céline Thin Preppy har længe stået højt på ønskelisten. Da jeg var i Århus med Ida, Linda og Eline tidligere på måneden, prøvede jeg Idas og var ikke et sekund i tvivl om, at de skulle klikkes hjem.

CÉLINE THIN PREPPY

Og her er de så mine nye Céline solbriller, er de ikke smukke? Jeg er sikker at de kommer til at blive en favorit, for jeg bruger dem allerede flittigt. Jeg overvejer allerede om jeg skal have et par i sort også. Eller om jeg skal købe den populære Audrey model i stedet…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.