Follow:
FASHION

Fine feminine statement øreringe med guld perler

Øreringe

CRYSTAL BLACK TASSEL EARRING: HERE

Jeg vil lige kigge ind og vise jer mine nye fine øreringe, som jeg har klikket hjem hos Happiness Boutique, som er en online webshop, med base i Berlin. De sælger de fineste statement smykker, store øreringe er jo virkelig hot lige nu og især øreringe med fine perler. Smykkerne hos Happiness Boutique er budgetvenlige og det bedste af de hele er at de tilbyder fri forsendelse.

Øreringe

Øreringene er super fine og jeg glæder mig til at bruge dem med en fin silkeskjorte til forårets mange fester. Jeg har klikket et andet fint par øreringe hjem, som jeg glæder mig til at vise jer.

Jeg har været lidt fraværende her på det sidste og det skyldes på ingen måde, at jeg ikke har lyst til at blogge. Men der i mod mangel på tid. Jeg har haft et sygt barn, nu har jeg en syg kæreste og jeg er i kæmpe søvnunderskud! Så derfor er bloggen desværre blevet forsømt de sidste par dage.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  SHIT jeg elsker dem!!! 😀

  22. februar 2017 at 14:45
 • Reply Stine / Lille My

  Årh de er flotte!!

  23. februar 2017 at 16:04
 • Reply Isabella Pernille

  Ej hvor er de bare flotte.
  Glæder mig til at se det andet par 🙂

  24. februar 2017 at 7:21
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.