FASHION,  Outfit

KOM MED PÅ PHOTOSHOOT I ÅRHUS MED TØJSTORY

TøjstoryÅrhus
Århus
TøjstoryDRESS: MALENE BIRGER // BAG: CHANEL // SHOES: GUCCI // SUNNIES: RAYBAN

God formiddag! Fik i set mit tidligere indlæg med photoshoot i Århus? Ellers kan i læse og se det lige her. Det var som sagt Eline, som endnu engang havde teamet op med fantastiske Tøjstroy og hende, der stod for at style os og hende som har taget billederne, det har hun gjort ret godt ikke?
Jeg er ret vild med looket her, selvom jeg lidt følte jeg skulle til hestevædeløb. Hehe! Det er super eksklusivt og lækkert og jeg ville faktisk meget gerne eje alle tingene selv, de smukke stiletter er fra Gucci og havde de været et halvt nummer større ville jeg have købt dem med det samme, for trods højden var de helt fantastiske at have på.

Vi (Linda, Eline, Ida og jeg) havde en super sjov dag, med grin, hygge og masser af lækkert tøj. Jeg kan varmt anbefale jer at følge Tøjstroy på Instagram, for de smider altså ret lækre ting op ind i mellem (eller hele tiden) til super gode priser. Du har altså mulighed for at finde en designertaske, sko eller stykke tøj, som du længe har sukket efter eller måske ikke lige frem vidste at du manglede?

Jeg håber i får en super dejlig weekend, Clara og jeg skal til min morfars fødselsdag i aften, Sonni er til drenge weekend med øl, fodbold og mere øl og skal derfor desværre ikke med.

/ Liselotte

Photos by: Eline Tychsen

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk