FASHION

ITS ALL ABOUT THE DETAILS – DESIGNERS FAVORITES RING

Designers favoritesRING: DESIGNERS FAVORITES FIND DEN HER

Jeg elsker store fingerringe og jeg viste jer for lidt tid siden denne alt for smukke ring, som nærmest bor på min finger. Som jeg nævnte i indlægget tidligere, fik jeg også en anden virkelig fin ring fra det danske smykke brand Designers favorites (Webshop her). Smykkerne er håndlavede og derfor også unikke. 

Min nye ring, er formet som den fineste blomst. Den er lavet i rhodineret sølv og har en 18kt guld kant hele vejen rundt og masser af smukke sten. Jeg er normalt en guld pige, men elsker at tilsætte lidt råt til det feminine guld og det er nøjagtigt hvad et rodhineret smykke gør. Det er to metaller som er smukke at mixe på kryds og tværs.

Ringen er dog desværre lige det største og kunne godt have brugt et nummer mindre end 53 som jeg normalt bruger. Jeg skal derfor have ringen med ind til min lokale smykkeforhandler og høre om de kan hjælpe mig, så den kommer til at passe perfekt.

Designers favorites

Designers favorites

Er ringen ikke super smuk og helt perfekt til min flotte nye Tommy Hilfiger strik?

Jeg har fået lov til at dele en rigtig lækker rabatkode med jer, i kan nemlig få 15% på jeres køb hos Designers Favories med koden “Everyday15”, se det store udvalg af de lækre håndlavede smykker HER

/ Liselotte

Ringen er modtaget i gave

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk