LIFESTYLE

Status på hverdagen: søvnuderskud og event i aften

søvnunderskud

Godmorgen… Jeg er simpelthen jordens trætteste menneske i dag! Vi kæmper med Clara, som ikke vil sove om natten og vågner et utal af gange. Jeg har nærmest ikke lukket et øje siden kl. 4 i nat og er i ekstrem søvnunderskud, for det er efterhånden ved at være længe siden, jeg har haft en god nattesøvn. Derfor er det også ekstremt hårdt at stå op og komme afsted på arbejde disse dage. Om aftenen er der heller ikke meget energi at hente, vi har de sidste par aftner gået tidligt i seng og faldet i søvn til “The Affair” som vi er blevet ret grebet af.

I aften skal jeg til event med Hr. & Fru B. med et par søde bloggere, som jeg kender i forvejen og et par nye, som jeg ikke har hilst på. Det bliver spændende. Vi plejer altid at hygge os, og det er altid en fornøjelse at være sammen med folk, som deler de samme interesser, for mode, skønhed og gode indbydende billeder.

Jeg ser virkelig frem til weekenden, hvor jeg har et par fede samarbejdsaftaler, jeg skal have skudt billeder til. Jeg glæder  mig til at vise jer og fortælle jer mere om det, både her og på min Instagram @Liselottea. Der udover skal jeg fejre min mor, som har fødselsdag og forhåbentlig få rettet lidt op på søvnunderskudet.

I må have en rigtig dejlig dag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

  • Charlotte (Blog by Charlotte Bisgaard)

    Vi har også lige haft en periode med 0 nattesøvn hold nu op jeg var brugt til sidst! Nu er vi tilbage på en 2-3 opvågninger det kan jeg have med at gøre 🙂 Håber det snart vender for jer. Hav et rigtig hyggeligt event i aften, glæder mig til at se billeder derfra 🙂

  • Anne Ahrenst

    Det er benhårdt, kan sagtens huske da vi havde 2 små blebørn derinde sov om natten i flere år. En tur til ørelægen hjalp i perioder, men så startede det igen når drænene faldt ud. Ville ønske jeg kunne kaste en pose energi ud til dig <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk