Follow:
FOOD

Søndagshygge med te og sprøde småkager

Karen Volf

Karen Volf

Vejret i dag er ikke til andet end indehygge. Hvad sker der for det danske forår?
Vi har haft en hård uge, Clara er syg igen og kan ikke holde noget som helst i sig. Jeg lyver ikke når jeg siger vi denne weekend har 8 maskiner med vasketøj. Suk!

Derfor er det særlig tiltrænge med skønne sprøde småkager fra Karen Volf. Jeg elsker hjemmebag, men jeg elsker ligeså meget lette lækre løsninger som smager fantastik. Vi har altid kager eller lign. i skabene, hvis vi får uventede gæster eller til dage hvor overskuddet er lig nul og man har brug for lidt forkælelse.

Karen Volf har en lang række kager på markedet, som stammer helt tilbage fra bageriet som startede for 125 år siden. Opskrifterne er dog opdateret, så de passer til nutidens smag og kvalitet. De er i øvrigt kommet i de fineste lysegule æsker, som er pæne at have med under armen, hvis man skal på kaffevisit hos en veninde eller ved familien. Jeg elsker smukke emballager og Karen Volf har virkelig lavet æskerne smukke.

Karen Volf

På Billederne ses: Orginale Chokoflager, Franske vafler med vanilje, franske vafler med nougat, vaniljekranse og vaniljeskaller. Jeg har valgt at pynte faddene med friske bær, det er altid et hit og gør det hele lidt mere festligt på en trist regnvejrs dag. Min favorit er vaniljeskallerne som har en lækker creme i midten og er dyppet i chokolade. Mmh!

Vores søndag forsætte med indehygge, lidt praktiske ting og hvis solen titter frem og regnen stopper regner jeg med at vi skal ud og gå en bette tur. Rigtig god søndag til jer alle!
/ Liselotte

Småkagerne er modtaget af Karen Volf

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lullumut

  Mm, det ser så lækkert ud. Og fint pyntet med blåbær 🙂 Jeg kan slet ikke have sådan noget til uventede gæster, fordi jeg selv ender med at spise det 🙂
  Jeg synes faktisk, det er lidt hyggeligt med regnvejret. Jeg har sovet længe og er stadig i nattøj, fnis.
  Håber at Clara snart bliver frisk igen <3

  5. marts 2017 at 16:04
 • Reply Eline Tychsen

  Håber snart Clara er frisk igen! <3 Det er så synd for jer altså 🙁
  Og seriøst nogle lækre kager. Er med dig på at det også kan være super lækkert med købe kager en gang i mellem!

  6. marts 2017 at 8:14
 • Reply Sanne

  Jeg tilslutter mig koret og sender håb om, at Clara snart er frisk igen!

  6. marts 2017 at 17:42
 • Reply Stine / Lille My

  Det ser så lækkert ud! 🙂

  7. marts 2017 at 13:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.