FASHION,  Outfit

Outfit: Leopard kimono fra Lollys Laundry

Leopard kimono

Leopard kimonoLeopard kimonoKIMONO: LOLLYS LAUNDRY // DRESS: GANNI // BOOTS: BIANCO // BAG: GUCCI // WATCH: SEEKER // JEWELRY: HVISK & CARRÉ

Jeg købte denne flotte leopard kimono fra Lollys Laundry før jul, men har af en eller anden grund aldrig fået vist jer den. Jeg har ellers brugt den meget, både til hverdag og fest. Jeg synes den er super fin og ikke mindst anvendelig i min meget sorte garderobe. Leopard kimonoen er købt hos Butik Blossom, som desværre ikke har den på lager mere. (Den forhandles i stedet HER) Jeg glæder mig til at bruge den hele året rundt, for ligeså fin den er til jeans og strømpebukser, ligeså skøn er den også med en løs sommerkjole og sandaler.

Jeg var til madklub med pigerne igår, som i måske har set på min Instastory (Liselottea) og er så træt i dag, jeg døjer med at falde i søvn og sove om natten. Jeg er simpelthen ved at blive skør, for jeg har om nogen virkelig brug for søvnen og energien lige nu!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk