FASHION

Tøset Stine Goya event hos Hr. & Fru B.

Stine Goya event

I mandags var jeg taget til Randers med sødeste Linda, for at deltage i et virkelig fint og ikke mindst gennemført Stine Goya event hos altid skønne Hr. & Fru B.

Randers butikken havde lavet den flotteste Stine Goya Pop up store. Det fine område var pyntet med de fineste balloner i pink med guldsnor. Smukke guld stativer, med de flotteste Stine Goya kreationer. Butikken havde denne aften besøg af en af Stine Goyas repræsentanter, som fortalte om designeren Stine Goya, brandet og inspirationskilderne. Den nye kollektion er fx inspireret af en have nær Venedig, smukt ikke? Det var en super spændende aften, med en masse viden om en af Danmarks dygtigste designere og et dejligt modeshow. Den nye Stine Goya kollektion rummer så mange fine items, som jeg gerne vil have fingrene i.


Stine Goya event
Stine Goya eventSom i kan se blev vi forkælet med champagne, lyserøde macarons, fine cup cakes og lyserødt slik. Det hele var så gennemført og fint, som i nok så på min Instastory og måske også har luret på min Instagramprofil (Liselottea) havde vi den dejligste aften.

I sidste uge var jeg også til event i Hr. & Fru B i Sæby og det var en skøn fornøjelse, se bare hvordan vi blev forkælet i indlægget herJeg takker Hr. & Fru B, for endnu en dejlig aften med inspiration og forkælelse. Det var virkelig et gennemført Stine Goya event!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.