FASHION

SHOP MINE LYSE FORÅRS FAVORITTER

favoritterSKJORTE: MOVES // KJOLE: STINE GOYA // T-SHIRT: TOMMY HILFIGER // T-SHIRT: GANNI // BADESANDALER: CALVIN KLEIN // BRACELET: HVISK //  TOP: MISSGUIDED // SLIPPERS: TOPSHOP // EARRINGS: HVISK //

Man bliver helt glad inden i når solen skinner og himlen er blå – man kan godt (langt om længe) mærke at foråret er på vej. Når foråret kommer får jeg lyst til at flytte om og lave om herhjemme. Sent i går aftens flyttede vi bl.a. sofaen, og nu skal jeg have fundet nye puder og grønne planter, så vi kan få en masse lys ind i stuen.

Jeg får også lyst til at shoppe og gøre min garderobe lys, dem af jer som kender mig, ved at jeg nærmest kun ejer sort tøj. Jeg har fundet en masse lyse forårs favoritter frem, som jeg håber i kan finde lidt inspiration i. T-shirt med print og små budskaber er virkelig hot lige nu, og med et par slidte jeans og et par fede slippers er man klædt på i sæsonens store trends. Jeg er helt vild med Gannis mange t-shirst og overvejer bl.a. at klikke denne fede Ganni t-shirt hjem med Space shake motivet, det er en klart blandt mine favoritter

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk