INTERIOR,  MOMMY LIFE

CLARAS VÆRELSE OG DEN FINESTE SEBRA DUKKESENG


DUKKESENG: SEBRA (HER) // SPEJL: MASELIVING // SNEKUGLE: DEJCO // PLAKAT: VEE SPEERS // KANIN DUKKER: MINIROOM SE // SKY HYLDER: MY FURNITURE / ELEFANT: KAY BOJESEN

Det er egentlig ved at være længe siden, at jeg har vist noget fra Claras værelse fine prinsesseværelse. Vi har både købt og fået en masse nye lækre ting, her på det sidste. Så jeg brugte derfor min fridag i mandags på at flytte om på det lille værelse, så vi bl.a. kunne få plads til denne nye smukke Sebra dukkeseng fra Babytoys.dk og den fine nye plakat fra Vee Speers “Botanica” kollektion.

Jeg tror det er de færreste, der efterhånden ikke kender til den populære Lille Per seng. Den står på nærmest alle børneværelser i dag, hvad enten det er en dreng eller en pige. Vi, eller Clara har “desværre” ikke den populære seng, men i stedet en seng, som minder lidt om den og, som er gået i arv i min familie. Min mormor var den første som lå i den, nu er det Clara. Havde vi ikke den seng, havde vi helt sikkert også den fine Sebra seng. Jeg er vild med det klassiske, nordiske og moderne look som sengen har.

Men bare fordi Clara ikke har den fine store Sebra seng, kan hendes dukker og bamser jo godt have den. Vi har været så heldig at få tilsendt den fine seng af Babytoys.dk, som er en webshop med stor fokus på trælegetøj. Trælegetøj er blevet vildt populært og Clara, har i en alder af knap 1 år, allerede en hel del legetøj i træ. Vidste i måske at trælegetøj er mere holdbart end fx. legetøj i plastik? Det kan holde til at blive kastet med, og det kan man jo ikke undgå. Trælegetøj er også bedre til at holde bakterier væk og kan sagtens holde til at blive vasket.Da vi Bor i et to plans hus, havde jeg egentlig en ide om at Clara værelse “bare” skulle indeholde en seng, et puslebord og et skab til alt hendes tøj. Vi bruger jo ikke rigtig Claras værelse til leg endnu og der kommer til at gå et par år inden hun selv kommer til at sidde oven på og lege.

Men jeg må dg indrømme at Claras værelse er nok det rum i huset, som er tættest på færdigt og som indeholder flest lækre ting. Jeg kan nemlig som så mange andre mødre ikke styre mig, når det kommer til baby/børneting. Fornylig bestilte jeg denne smukke Vee Speers “Botanica” plakat hjem fra Vissevasse og i sidste uge bestilte jeg dette alt for søde kaninspejl hjem fra Maseliving. Det hele pynter så fint på værelset og ser super godt ud sammen med den nye flotte Sebra dukkeseng.

Den fine dukkeseng er som sagt fra Sebra og den koster 899 kr. Hvilket jeg faktisk synes er mange penge for en dukkeseng. Men denne er jo ikke bare en dukkeseng, men et fint møbel til børneværelset, som kan stå fremme i mange år og gå i arv til eventuelle søskende. Hvis man er vild med lækkert design og kvalitet, bliver man nødt til at eje en af de finde Sebra dukkesenge, som udover at findes i hvid også findes i en sart rosa og en mørk grå, som ville være rigtig fin til et drengeværelse.

Til dem af jer, som ikke kender så meget til brandet Sebra, kan jeg fortælle at det er et dansk firma, som har mere end 10 års erfaring med at designe kvalitets møbler- tekstiler og legetøj til børn. Jeg er især vild med deres stilrene og minimalistiske univers, som oser af kvalitet. Jeg er på ingen måde fan af vilde farver, og voldsomme print, hvilket både kan ses på indretningen af Claras værelse og tøjet jeg putter hende i.

Sebra laver udover de meget populære Lille Per senge, som i sin tid blev designet af Viggo Einfelt, de meget populære hæklede bamser, legetøj og rangler. Sebra bruger som sagt sarte farver, som kan passe ind på et hvert børneværelse. Hvad enten man er til rolige omgivelser og få farver, eller om du er til vilde værelser med knald på. Se det fine børne interiør og legetøj fra Sebra lige HER. Men pas på, det er svært ikke at blive fristet. Jeg har bl.a. tilføjet det fine   hæklet trækdyr forklædt som bambi og magnet bogstaverne og tal til Claras ønskeseddel, det er ret vildt at hun bliver 1 år i næste måned, jeg kan slet ikke forstå at hun har beriget vores liv i et helt år og er blevet så stor.

Jeg håber i får en dejlig tirsdag, jeg skal på arbejde og i aften får vi besøg af min veninde Sarah, hendes forlovede og deres lille dreng Aron til en omgang lasagne og leg. De bor til daglig i København, så det er yderst sjældent vi ser hinanden, desværre!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk