FASHION

ÅRETS MÅSKE STØRTSTE TREND SLIPPERS

slippers

1. HERE // 2. HERE //3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

Slippers er et af dette års måske største trends. Mange af os sukker over de fine Gucci Princetown slippers, som koster fra 4000 kr. uden pels og ca. 6000 med pels. Det er de færreste af os, som har råd til at købe dem. Men så er det heldigvis godt at highstreet kæderne laver fine alternativer. Jeg har her fundet 9 vidt forskellige slippers, så der skulle være noget for en hver smag og pengepung!

Personligt er jeg selv helt vild med nr. 1 den smukke gule slipper fra River Island ville jeg elsker at gå foråret og sommer imøde i. Jeg er vild med de er så anderledes og leopard er altid et hit hos mig. Men jeg kender også mig selv så godt at jeg ved, at jeg ikke vil få dem brugt nok og i stedet bør vælge en mere afdæmpet version som fx. nr. 4 eller nr. 6.

I aften skal jeg til modeshow med min søster og veninde, sammen med min mors arbejde, (hun er frisør) og de skal sætte hår på modellerne. Det bliver dejligt med en hygge aften oven på et par hektiske dage, dem af jer som følger mig på Instagram @Liselottea, har måske set at Clara har brækket benet.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.