Follow:
OUTFIT

FORÅRSOUTFIT – ADIDAS TUBULAR SNEAKERS OG TRASHED JEANS

Adidas tubular


S
Adidas tubularSNEAKERS: ADIDAS TUBULAR // JEANS: ZARA similar here // KNITH: H&M // NECKLACE: BYBIEHL // RINGS: CARRÉ // SUNNIES: CÉLINE // WALLET: LOUIS VUITTION //

Godaften,

Dagen i dag, har jeg bl.a. brugt på en tur i Shoppen, hvor jeg fik gjort mig et par rigtig fine fund (se bare min Instagram @Liselottea) Jeg kom bl.a. hjem med en fin kjole og et lækker bluse. Jeg går en rigtig dejlig tid i møde med en masse events og fødselsdage, så jeg har altså brug for en masse nyt og lækkert.

Jeg var hoppet i det her look, super afslappende til en søndag, jeg havde håbet vi kunne knipse et par billeder udenfor, men det har simpelthen regnet lige siden vi kom hjem fra Shoppen. Jeg er normalt ikke til outfit taget indendørs, mest pga. lyset men jeg synes faktisk at de er blevet overraskende gode.

Jeg var hoppet i mine sønne Adidas Tubular sneakers, som jeg har fået fra Def-shop, som har et kæmpe udvalg af lækre sneakers og streetwear. Jeg elsker sneakers, det er uden tvivl det bedste fodtøj og det er så dejligt at sneakers bliver ved med at være hot. Jeg vil rigtig gerne haveet par hvide sneakers til sommer og har bl.a. kig på disse alt for fede Stan Smith og disse Nike Air Max. Er de ikke fede?

Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen, med en skål chips og dipp og se en god film med Sonni – weekenden er fløjet afsted, og jeg er overhovedet ikke klar til mandag i morgen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er du SMUK!! Og ELSKER det her look ?❤

  19. marts 2017 at 19:48
 • Reply Louise Lullumut

  Du ser super godt ud i dine trashed jeans siddende på gulvet, så det er held i uheld, haha 🙂 Jeg skulle også have min kæreste til at tage outfit billeder her i weekenden, og det begyndte at regne imens..
  Hvide sneakers er så fede. Jeg er lige begyndt at bruge mine hvide Nike sneakers fra New York 🙂

  19. marts 2017 at 20:09
 • Reply Stine / Lille My

  Så lækre sko!

  20. marts 2017 at 12:25
 • Reply Sanne

  Hvor er det bare nogle fine billeder – du ser super godt ud 🙂

  20. marts 2017 at 16:46
 • Reply Julie Mænnchen

  Lækker look søde og er vild med dine jeans! 🙂

  20. marts 2017 at 18:15
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.