LIFESTYLE

Sådan undgår du at blive (forårs) forkølet!

Jeg tror det er de færreste, som kommer igennem året uden at blive forkølet. Jeg bliver ofte ramt når vi skifter fra vinter til forår og fra efterår til vinter, måske fordi jeg ikke kan finde ud af at klæde mig ordentligt på til de danske vejrforhold?

Efter Clara er startet i dagpleje har hun selv været ramt og sengeliggende i 2 ud af 8 uger, både Sonni og jeg har haft en omgang og det er altså hårdt at komme igennem hverdagen, med et tung og træt hoved og den dårlige samvittighed over for kollegaerne.

Jeg vil lige dele et lille tip/kur med jer. Flere af jer kender måske A. Vogels Echinaforce, som både kan forbygge og behandle forkølelse. Echinaforce tages i dråbeform og er lavet på et udtræk fra blomsten rød solhat, hvis aktive stoffer har en postitiv indvirkning på vores immunforsvar.

Herhjemme har jeg sat Sonni på intensiv Echinaforce-kur, han har nemlig om nogle et meget svagt immunforsvar. Han drikker 30 dråber Echinaforce i vand 3 gange dagligt (må maks tages i 8 uger af gangen) for at få et stærkere immunforsvar. Jeg kan ligeså godt være ærlig, det smager af h ‘ til og at jeg derfor fortrækker at drikke det i en slurk, eller blande det op med juice.

Hvordan virker det?
Utallige undersøgelser har påvist, at Echinaforce indeholder stoffer, der danner aktive immunfaktorer i blodet og dermed styrker din krops immunforsvar. Echinaforce er rig på alkylamider, cikoriesyre og bioflavonoider, som er de aktive plantestoffer, man finder i friske echinaceaplanter. Disse kan måles i blodet allerede 15 minutter efter indtagelse.

 Ud over Echinaforce dråberne findes der en række andre spændende Echinacea produkter på markedet b.a.

  • Echinacea Spray: Lindrende kosttilskud på spray, baseret på echinacea, salvie og pebermynte, så du kan stoppe rømmen og irritation i halsen. Du sprayer direkte ned i halsen og sprayen lindre omgående, smart og lige til at have liggende fast i tasken!
  • Echinacea Hot Drink: Kosttilskud, som understøtter et bedre immunforsvar hos børn og voksne. Kombinationen af echinacea og hyldebær i den varme drik smager skønt.
  • Echinacea Creme: Indeholder en høj dosis af echinacea som virker plejende, nærende og helende på almindelig og beskadiget hud. Brug den som dagcreme, under make-up og som en kur, hvis din hud har brug for ekstra pleje.
  • Echinacea Junior: Kosttilskud til familiens yngste. Tyggetabletter med en frisk smag af appelsin, som er tilpasset små smagsløg. Kan bruges fra 1 års alderen. Tabletterne kan både tygges og synkes hele og indeholder 160 mg echinacea per tablet. Jeg glæder mig til at prøve disse på Clara, nu her når hun fylder et år – hun er efter at være startet i dagpleje, nærmest konstant forkølet, så det ville helt sikkert være rart at undgå snotnæse og hoste.

Produkterne forhandles bl.a. i Matas, på Apoteket og i udvalgte helsekost butikker.

/ Liselotte

Produkterne er modtaget i gave, holdningerne er som altid min egne.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk