Follow:
FASHION

Weekendsplaner og fredags inspiration!

weekendplaner

Øreringe: HER // Ring: HER & HER

Godmorgen piger, så er det endelig ved at være weekend og jeg glæder mig. Har i spændende weekendplaner i vente?
I dag skal jeg på sygehuset med Clara, hun brækkede jo benet for ca. 14 dage siden, så i dag skal vi til kontrol med hende. Jeg håber virkelig hun får gipsen af i dag, så hun kan bevæge sig lidt frit og sove bedre igen…
Lørdag får vi besøg af min fætter, hans kæreste og deres to børn, Sonni og min fætter skal knokle i garagen (Som heldigvis snart er færdig!) og Michelle, jeg og børnene skal ud og spise is, hvis ellers vejret er til det. Måske køre vi til Blokhus, hvem ved?

Søndag står i bloggens tegn, jeg har en masse jeg skal fotografere og jeg glæder mig virkelig til at vise jer alt det jeg har gang i lige nu. Fik jeg nogensinde nævnt, at jeg ville ønske at jeg havde et par ekstra timer i døgnet og ikke ved, hvad jeg skal stille op, når jeg til Maj, skal til at arbejde på fuldtid igen!!

Jeg håber i får en skøn weekend og kan blive lidt inspireret af min collage, som jeg selv synes oser af forårsstemning.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Håber hun fik gipsen af <3 Det lyder virkelig som en dejlig weekend du går i møde søde <3 Og GLÆDER mig til at se og hører mere om alt det du render rundt og laver 😀 Du er så sej!

  24. marts 2017 at 11:58
 • Reply Charlotte

  Nej da jeg troede faktisk det var umuligt for sådan en lille en at brække benet. Krydser fingre for hun får gipsen af. God weekend 🙂

  24. marts 2017 at 12:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.