FASHION

Smukke pom pom øreringe


pom pom øreringe
POM POM ØRERINGE : KØBES HER


Store øreringe med pom pomer (hedder det det?) perler og sten, er hottere end aldrig før og jeg er vild med trenden. Store øreringe, gør sig nemlig rigtig godt i langt hår, som jeg har og bedst af alt ka de bruges både til hverdag og fest.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg om de her flotte statement øreringe, havde jeg anskaffet mig endnu et par, disse fine Pom pom øreringe (Købes HER) er nok min favorit, de har en tilpas størrelse og fine neutrale i farven, og kan derfor anvendes til det meste.

pom pom øreringeØreringen er fra det Berlinske brand Happiness Boutique, som sælger en masse fine øreringe, halskæder og armbånd som trender lige nu, til billige penge. Der er desuden fri fragt, så det er endnu en god grund til at shoppe et par lækre smykker!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk