INTERIOR,  MOMMY LIFE

Søde og sjove Fillibabba luftballoner til børneværelset

Filibabba luftballonerLUFTBALLON STOR 399,95 // LUFTBALLON LILLE 149,95

Da min blog er en livsstilsblog, forsøger jeg så vidt muligt at lave et indlæg med fokus på morlivet, enten beauty, fashion eller boligrelateret et par gange om måneden. Det skyldes at Clara, babytøj, legetøj og bleer fylder så meget i min hverdag og jeg ved at flere af jer, som læser med selv har børn eller efterspørger en status på hvordan morlivet går. Så nu vil jeg tage jer med indenfor på Claras værelse endnu engang, for vi har fået noget virkelig fint og sødt!

Efter vi har fået Clara (Som i øvrigt bliver 1 år om under en måned!!! Hvor blev tiden af?) Er børneværelset pludselig blevet et af de vigtigste rum i huset, også selvom vi faktisk ikke rigtig bruger Claras værelse til andet end at pusle og putte i. Vi bor som sagt i et to-plans hus og derfor forgår mest af den vågne tid nede i stuen, hvor vi har fået lavet et ret fint børne- og legehjørne. Men selvom vi ikke leger og er der meget, er det stadig vigtig for mig, at Claras værelse er fint, hyggeligt og ikke mindst et trygt og rart sted at være.

Vi har for nylig været så heldige at modtaget disse fine Filibabba luftballoner i den sødeste sarte lilla farve (De findes også i rosa, guld, grøn, blå og grå) og kan forresten købes på Filibabbas skønne hjemmeside.
Luftballonerne er lavet i papmach, bomuld og naturmaterialer. De bliver leveret i de fineste æsker med gråt luftballon print, som kan anvendes som en del af indretningen på børneværelset og er oplagt til at have fx. klodser og lign. i. Clara er i en alder, hvor det er sjovt at putte i kasser og tage dem op, så hun har allerede fået meget tid til at gå med at lege med kasserne.

Nå men altså, jeg synes simpelthen af Filibabba luftballonerne er noget af det fineste jeg længe har set. De er yderst dekorative og de kan med fordel mixes i forskellige størrelse og farver. Jeg har valgt to ens farvede til Claras værelse da jeg gerne vil holde det meget enkelt i indretningen.

Filibabba luftballonerFilibabba luftballonerTil dem af jer, som endnu ikke har kendskab til Filibabba, kan jeg fortælle at det er et dansk designer brand, som laver interiør til baby- og børneværelset. Materialerne er i høj kvalitet og er bl.a. økologiske og GOTS certificerede. (GOTS = Global Organic Textile Standard) en certificering, som gør det let for forbrugerne, at vælge miljømæssige og social ansvarlige produkter.
Filibabba designer ud fra den daglige inspiration og minder fra barndommen. Jeg er som sagt helt vild med de fine luftballoner og smukke print, som man bl.a. finder på sengetøjet, ammepuderne, håndklæder, puslepuder, sengerenden og på det fine melamin spisesæt, som findes til både drenge og piger og i en neutral farve, som unden problem kan bruges til begge køn.

Filibabbas produkter er i en prisklasse, hvor vi alle kan være med og hvor man virkelig for kvalitet for pengene. Det er desværre lidt sent jeg fik kendskab til det økologiske danske mærke. Jeg ville ellers gerne have haft denne fine og neutrale sengerand, som passer til alt og en masse lækkert og økologisk sengetøj til Clara.

Meningen var egentlig at vi ville hænge de smukke Filibabba luftballoner op over Claras seng, men  da vi har skråvægge ville de komme til at hænge i en højde hvor Clara ville kunne nå dem og så ville de ikke hænge der ret længe! I stedet valgte vi at hænge dem op henne ved væggen, hvor vi har de fineste My Furniture sky hylder og hylderne og luftballonerne spiller jo så godt sammen. Væggen er blevet helt eventyrlig og jeg er ret tilfreds med resultatet.

Kan i heller ikke leve uden de alt for fine Filibabba luftballoner, kan de købes HER og i din lokale ØnskeBørn butik.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk