FASHION,  Outfit

Dagens outfit: Just Female Leopard kjole og Céline solbriller

Just female leopard kjole

Just female leopard kjoleJust female leopard kjole

KJOLE: JUST FEMALE // STØVLER: VRS // TASKE: GUCCI // RUSKINDSJAKKE: PIMKIE (Similar here) // SOLBRILLER: CÉLINE //
UR: LORD TIMEPIECES // RING: CARRÈ // RING: HVISK

Godmorgen piger! Sådan her så jeg ud i søndags, jeg var hoppet i min flotte Just Female leopard kjole (Købes HER ), som endelig er kommet på lager igen. Jeg har været forelsket i den siden november, men nåede ikke at få fat i den. Så da den endelig kom på lager igen, gik der ikke længe før den var klikket hjem og jeg har nærmest levet i den lige siden. Den er yderst feminin og dejlig løs så den gemmer maven!

I søndags havde vi det dejligste forårsvejr og jeg tænkte at det var tid til at lufte både ruskindsjakken og solbrillerne. Det var dog en meget kold fornøjelse og måtte hurtigt have fat i min lange uldjakke. ØV! Jeg glæder mig altså virkelig til at vinterjakkerne kan blive pakket væk og de fine forårsjakker og små sko kan findes frem.

Jeg ser næsten ud på samme måde i dag, jeg er endnu engang hoppet i min flotte Just Female leopard kjole, men har dog skiftet ruskindsjakken ud med en lang blazer. Jeg skal nemlig til et spændende Cocktail-event efter arbejde og jeg glæder mig til at tilbringe lidt tid med et par skønne bloggerdamer, til cocktails og tøsehygge. I kan følge med på min Instastory under @Liselottea, hvor jeg vil opdatere fra eventet i eftermiddag og for det ikke skal være løgn tager jeg til endnu et event i morgen, dog i smilets by Århus.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk