Follow:
OUTFIT

Forårsoutfit – ny lang trenchcoat og solbriller

trenchcoat


trenchcoat
TRENCHCOAT: SOYACONCEPT // PANTS: VRS // TOP: KARL LAGERFELD // LOAFERS: ASOS // NECKLACE: BYBIEHL // BAG: LOUIS VUITTON // FISHNET SOCKS: GINA TRICOT //

Hej piger, jeg håber i nyder weekenden og det dejlige forårsvejr?
Jeg har brugt formiddagen på at hygge med Clara, rydde op i et par skabe, støvsuget og set en masse SKAM i tv.

I aften skal jeg hjem til søde Ida, til en lille forårsfest og jeg glæder mig virkelig meget til en aften med masser af pigehygge, tapas og vin! Jeg skal have min nye kjole på, som jeg viste jer på Instastory for lidt tid siden. Jeg håber jeg kan nå at få skudt et par billeder af den inden jeg skal afsted

Jeg er virkelig fan af det dejlige vejr og den anden dag, var jeg hoppet i min nye lækre Trenchcoat fra Soyaconcept, som har den fedeste længde og farve. Jeg går som sagt for det meste i sort, men prøver at få lidt andre farver ind og denne i grå er virkelig fin til et helt sort sæt tøj.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Skønt outfit. Du ser godt ud <3

  1. april 2017 at 16:09
 • Reply Eline Tychsen

  Hold nu op du ser fantastisk ud! Elsker billedet hvor du har siden til ❤ Og TAK for en fantastisk aften i går ?

  2. april 2017 at 19:03
 • Reply Louise Lullumut

  Du ser så godt ud, og jeg er altså vild med din trenchcoat. Det slaskede look er så cool. Skal også have fingre i sådan en 🙂 Jeg har en sort og en beige trenchcoat, som er oldgamle men stadig fine. De er bare lidt stive i det.
  Så ud til I havde den hyggeligste aften i går 🙂

  2. april 2017 at 19:07
 • Reply Isabella Pernille

  Wauw, hvor ser du bare godt ud. Jeg er helt vild med det outfit! 😀 <3

  3. april 2017 at 6:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.