FASHION

Nyhed: Daniel Wellington Classic Petite ure + en lækker rabatkode

Daniel Wellington Cassic PetitDANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE FORHANDELS HER

Mange af jer har måske set de nye fine og elegante Daniel Wellington Cassic Petit ure, som smukkeste Kendall Jenner er model for. Wauw ikke?

Jeg er i forvejen ret vild med Daniel Wellingtons smukke ure og elsker det klassiske univers, med ure som kan bruges af både mænd og kvinder. Den nyeste kollektion hedder som sagt Classic Petite og er en lille urskive på kun 32 mm. med en metal rem. Normalt er jeg til store urskiver og køber oftest mine ure, som en herremodel for at få skiven så stor som muligt. Men jeg må indrømme at jeg faktisk er blevet ret glad for dette ur, som er yderst femninit og oplagt at bruge til finere brug som fx. en fest.

Urene koster 1195 kr. og findes i både sølv og rosa guld som mit og kan mixes med enten en sort skive eller en hvid. Jeg valgte en sort skive da jeg altid går i sort og da jeg er rigtig glad for dette smukke Daniel Wellington ur

Daniel Wellington Cassic Petit


J
eg har fået lov til at dele en lækker rabatkode med jer, skriver i “EVERYDAYDW” i rabatfeltet får i nemlig 15% rabat på hele jeres ordre hos Daniel Wellington, koden gælder også de fine arm cuffs  GOD SHOPPELYST!

Jeg er så vild med den nye model, at jeg overvejer om jeg skal anskaffe mig et i sølv, selvom jeg ikke er en sølv pige!

/Liselotte

Uret er modtaget i gave, holdningerne er som altid mine egne!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk