AALBORG,  FASHION,  Outfit

Coolshop Woman Event på Dypång Århus

COOLSHOP WOMANJeg er lidt bag ud med mine indlæg, det skyldes tekniske problemer med computeren og mangel på timer i døgnet!
I torsdags var jeg taget til event i Århus, med mine skønne og smukke bloggerveninder Eline og Linda.  Eventet blev holdt af Coolshop woman, på Dypång night club, nede ved havnen.

Vi kørte til Århus i Lindas lækre Fiat 500 og fik vendt hele verdens situationen, så tiden fløj afsted. Linda havde bestilt bord til os på Langhoff & Juul, en super fin restaurant med fokus på økologi. Vi bestilte alle 3 en hindbærbrus, kalvekød og Linda og jeg hoppede på en rabarber-panacotta dessert. Mums, den var lækker, jeg overvejer at lave noget lignede når jeg skal have madklub her i Maj måned.

COOLSHOP WOMAN

Vi ankom til eventet, i de fine rå lokaler og fik knipset et foto op af “pressevæggen”, hvor efter vi fik en velkomstdrink, og kunne gå på opdagelse hos de mange firmaboder, som bl.a. bestod af Philips, Beauti Pacifique, Peter Beier mf. Vi brugte nok mest tid på at slænge os i SACkit loungen, med cocktails og kage.

Vi blev underholdt med dans, musik, cocktails, snacks og mad, og vi havde alt i alt en super hyggelig aften og var godt brugt da jeg ramte min seng kl. 00.30 og var ikke specielt frisk da vækkeuret ringer.

Jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men jeg havde smidt min kamera på forsædet af min bil, som holdt parkeret i Aalborg. Tak til Coolshop Woman for en hyggelig aften.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk