Follow:
FASHION

Forårsinspiration, trashed jeans og pink

trashed jeansJeg har haft et par meget hårde uger, med events, arbejde og praktiske kedelige ting, og jeg går endnu en hård uge i møde, selvom jeg har ferie hele næste uge, er min kalender allerede helt fyldt op!
Jeg skal bl.a. til fødselsdage, svendegilde, en venindetur til sverige og have lavet en masse blogarbejde.

Jeg har den seneste tid været nødsaget til at nedpriortere bloggen lidt, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med. Derfor får i en omgang inspirationsbilleder, jeg elsker trashed jeans og pink, som er en af sæsonens største trends! Jeg skal helt sikkert kigge efter et par trashed jeans (og et par sorte, mine favorit er lige gået i stykker!) når jeg kommer til Sverige på torsdag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jenni / ByJenni

    Ih sikke et fint inspirations board søde. Er vild med sandalerne!

    13. april 2017 at 21:43
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.