BEAUTY

Fredagsslik fra Depend, ny kollektion Candy Craves

Candy Craves

Candy Craves

Depend Candy Craves

Godmorgen piger,
Jeg vil lige tippe om disse fine nye forårs farver fra Depend, kollektionen hedder så fint “Candy Craves”, kollektionen indeholder 8 forskellige shimmerlakker, med perlemorseffekt. Det er faktisk den 4. kollektion, som Depend lancere dette forår! Lakkerne koster kun 29,95 kr. og kan bl.a. købes i Matas. Denne kollektion er en limited edition, og derfor skal i nok ikke vente alt for længe inden i hopper ud i butikkerne, for at få fat i dem.

I kollektionen finder vi farver fra hele skalaen, så der er noget for en hver smag: Personligt bruger jeg kun røde, orange og lilla nuancer og men beundre dem, som kan rocke en blå, gul eller grøn farve.

Jeg elsker at Depend kalder deres lakker fine navne, og i denne kollektion finder vi søde navne, som Sweet & Delecious og High on Sugar, som faktisk også er mine favoritter.

Som i måske kan ane på billedet, har jeg fået en ny fin vase fra Kähler, vasen hedder Unico, og findes i flere faver.

Håber i får en dejlig weekend, min står på fødselsdagsgave shopping, da både min søster, mormor, Clara og Claras faster har fødselsdag inden for de næste 14 dage! Og i morgen tager Clara og jeg hjem og sover ved mine forældre, da Sonni skal have drengeaften.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk