FOOD

Spændende Four Roses Wishkey event, på Helmuth i Aalborg

Four Roses

I
 sidste uge var jeg til hele 3 events, det var en hård men yderst spændende og inspirerende uge. Jeg har en hel masse materiale, jeg vil dele med jer fra de forskellige events, så lad os starte med det første.

I forrige onsdags var jeg nemlig inviteret til Bourbon Masterclass event på Helmuth Aalborg, i samarbejde med Cocktail studio. Cocktail Studio står bag  en række forskellige events, bl.a. Master Classes, hvor de bedste bartendere mødes, hører fordrager, har prøvesmagninger og/eller nørder bestemte typer alkohol.Jeg havde ikke læst invitationen ordentligt, og troede egentlig at jeg skulle til et cocktailevent. Men da eventet var en Masterclass, var der en masse info og selvfølgelig wishkeysmagning! Spændende……

Cocktail Studio havde fået en meget meget engageret repræsentant fra Four Roses ind, for at fortælle og lære os en masse om Wishkeys. Jeg er på ingen måder  til stærke typer alkohol,  (Med mindre de er anvendt i cocktails) eller for den sags skyld ren alkohol. Jeg har derfor aldrig drukket Wishkey rent, derfor var jeg meget spændt på de 4 glas, som stod foran mig.

Inden Wishkey smagningen gik igang, fik vi heldigvis først serveret en Whiskey Sour.  Wishkey Sour er en smuk gul og let syrlig cocktail, som jeg helt sikkert skal eksperimentere med næste gang jeg får pigerne på besøg og som oven i købet, vil være fantastisk til en lun aften på altanen. Imens vi nød cocktailen fortalte repræsentanten, historien bag Four Roses, og hvordan Wishkey bliver lavet, hvordan den skal og bør drikkes. Det var et lidt langt, men spændende event og han guidede os igennem de 4 Wishkeys, foran os, som for mig var alt alt for stærke til at drikke rent.

Jeg fulgtes med søde Linda og min veninde Maria og vi havde en super hyggelig og lærerig aften, hvor vi fik smagt 4 forskellige Four Roses Wishkeys. Inden vi tog hjem fik vi serveret endnu en cocktail, en Manhattan selvfølgelig også lavet på Four Roses Wishkey. Manhattan cocktailen blev serveret i lommelærker, dertil fik vi lækre nysmurte sandwich.

Alt i alt, et anderledes, men super spændende og lærerigt event, med hjem fik vi to flasker Wishkey, som jeg skal til at eksperimentere lidt med.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.