BEAUTY

Clean Lovegrass parfume, forfriskende let forårsduft

Clean Lovegrass

Godmorgen piger,
Jeg vil i dag tippe om den helt perfekte gave til de kommende konfirmationer, morsdag (ej, at forglemme) eller som et påskeæg, i stedet for et chokoladeæg?

Jeg har modtaget denne fine  Cleans Lovegrass parfume, som er Cleans nyeste duft på markedet. Clean Lovegrass findes både som 30 ml og 60 ml, samt i en kollektion med varianter á 5 ml. (5 ml. varianten, gemmer sig faktisk i denne måned Goodiebox)

Jeg er ret vild med Cleans fantastiske duft univers, med inspiration fra sæbe og renhed. Alle deres dufte er friske, rene og ikke mindst indbydende. Udover deres nyeste skud på stammen “Lovegrass”, finder vi dufte som, Rain, Fresh Laundry, Cotton mf. i det brede duft sortiment. Clean er oven i købet en parabenefri duftserie, og laver dufte til både kvinder og mænd. Clean Parfumerne er desuden også fri for sulfater,  kunstige farvestoffer, mineralske olier, animalske ingredienser og ikke testet på dyr. Er det ikke fantastisk?

Clean Lovegrass

Clean LovegrassMan bliver helt glad, og i det dejligst forårshumør af at se på den fine grønne flaske, og duften er virkelig forfriskende og lækker. Den indeholder noter fra bl.a. Citronblomst, Clementin, Sort peber, Iris, orangeblomst, træ, Musk m.m. Clean beskriver selv duften som en indfangende forbindelse mellem natur og minderne om at fare vild, mens man løber gennem græsset og jagter solen.

Siden jeg modtog Clean Lovegrass parfumen, har jeg stort set kun brugt den. Man kan vidst rolig sige at jeg er blevet fan af den nye duft. Prisen for 60 ml. er 595 kr. og parfumen forhandles bl.a. I Magasin og Matas. Uden tvi

Hvad med jer, er i ligeså vild med Cleans rene og forfriskende duft univers, som jeg er?

/ Liselotte

(Clean parfumen er modtaget i gave, holdningerne er som altid mine egne!)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk