Follow:
FOOD

Påskeferie og ny smuk Kähler tekande

Kähler Tekande

TEKANDE: KÄHLER // KOPPER: KÄHLER // FAD: ROYAL COPENHAGEN // VASE: KÄHLER

Godmorgen piger, det er ikke meget aktiv jeg har været her på bloggen, de sidste par uger, det kan i læse meget mere om længere nede i indlægget…..
Jeg vil lige vise jer min nye smukke Kähler tekande, i har måske luret den på min Instagram profil og min Instastory hvor den har floreret et par gange efterhånden. Tekanden er fra den smukke Hammershøi serie,  som indeholder det fineste spisestel, vaser, m.m.

Den fine Kähler tekande er udstyret med den fineste messing hank, som giver et rustikt og eksklusivt look til den hvide stilrene kande. Herhjemme drikker vi meget te og jeg har længe været på udkig efter en flot tekande. Denne fra Kähler er udover at være vandvittig smuk og elegant, også praktisk, da den kan gå i opvaskemaskinen.

Det gode ved Hammershøi serien, er at den er så enkelt og stilren, at den kan kombineres med andre stel, fx som jeg har gjort her, ved at tilsætte mit Royal Copenhagen kagefad.

Kähler Tekande
Min manglende blogging skyldes mange ting, bl.a. at jeg har haft alt for meget om ørene den sidste stykke tid, teknikproblemer med computeren og ikke mindst mangel på energi, overskud og inspiration. Jeg har taget et utal af billeder her til bloggen, men kan bare ikke blive tilfreds, kender i det? Jeg vil gerne levere det bedste af mig selv, de bedste billeder og noget jeg er tilfreds med og stolt af. Jeg må desværre erkende, at jeg har kørt mig selv alt for hårdt den sidste tid og har derfor nydt at påsken har stået i familiens tegn og som flere af jer ved var jeg taget til Göteborg igår med min veninde Maria, hvor vi shoppede uafbrudt hele dagen. Jeg fik ikke taget et eneste billede til bloggen, men har en masse lækkert jeg vil dele med jer på min Instagramprofil (Liselottea). Før i tiden ville jeg levere min. et blogindlæg om dagen, med med fuldtidsarbejde og verdens dejligste datter må jeg erkende, at det ikke altid er muligt.

Jeg tager derfor de sidste par dage af påskeferien uden fokus på bloggen og fuld fokus på Clara og Sonni. Jeg glæder mig til at vende tilbage med masser af ny energi og inspiration.  Rigtig god påske til jer alle!

/ Liselotte

Kähler tekanden og kopperne er modtaget i gave, holdningerne er som altid min egne!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mama Brown

  Rigtig god Påske skønne Liselotski; jeg er helt vild med den kande! Det hele stråler af ægte hygge 🙂
  /L

  14. april 2017 at 9:23
 • Reply Eline Tychsen

  Nyd ferien og tiden væk fra computeren – det velfortjent! 😀
  Og ELSKER tekanden – den er SÅ smuk <3

  14. april 2017 at 12:41
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er den bare flot!

  God påske <3

  14. april 2017 at 14:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.