Follow:
OUTFIT

PÅSKEFROKOST OUTFIT, NAVY BLÅ JAKKE & BLOMSTERNavy blå jakke

JAKKE: SOYACONCEPT // KJOLE: H&M // STØVLER: BIANCO // TASKE: GUCCI //

Godmorgen piger, selvom jeg skrev tidligere at jeg ville holde pause fra bloggen resten af påsken kan jeg ikke lade være med at tænke i billeder, outfits og indlæg!
Jeg vil lige vise jer mit outfit, som jeg havde på til påskefrokosten i fredags. Selvom solen skinnede var det altså lidt af en kold fornøjelse i kjole og ny forårsjakke! Jeg glæder mig virkelig til at foråret for alvor kommer og man ikke skal pakke sig ind hele tiden.

Mit outfit bestod af ny kjole og ny jakke. Kjolen har jeg vist jer, på min Instastory på min shoppingtur i Shoppen, Aalborg og i var vilde med den, derfor kom den også med hjem og jeg har faktisk brugt den flere gange! Den navy blå jakke også ny og fra Soyaconcept, det er første gang den luftes og glæder mig til lunere dage, hvor jeg er sikker på den bliver en favorit. Jeg er som sagt en pige, som går meget i sort, og det er altså rart med lidt farve, uden det bliver for meget og der er især navy blå, rigtig god til mig.

I går aftes var vi til 2x svendegilde i Sonnis familie og i dag, står den på fødselsdag hos Sonnis søster og i morgen, skal min søster fejres! Kan i nyde de sidste par dage af ferien.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor ser du bare fin ud! Jeg kan godt forstå du skulle holde påskeferie fra bloggen med det program, men det lyder stadig hyggeligt 🙂

  16. april 2017 at 20:05
 • Reply Mama Brown

  Det lyder hyggeligt, søde Liselotte, og sikket lækkert outfit til dig! Du er så fin i kjole 🙂 #hotmamacita

  17. april 2017 at 6:35
 • Reply Eline Tychsen

  SÅ smuk du er <3 Elsker din jakke 😀
  Lyder til I nyder ferien! Håber I fået slappet rigtig godt af ind i mellem alle festerne <3

  17. april 2017 at 7:59
 • Reply Julie Mænnchen

  Super fin kjole søde – den klæder dig rigtig godt! 🙂

  17. april 2017 at 13:18
 • Reply Louise Lullumut

  Kjolen og jakken er smukke sammen, og selvom jeg er vild med sort, kan jeg godt lide både blomsterprintet og den blå farve 🙂

  22. april 2017 at 8:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.