MOMMY LIFE

Godnat og sov godt i sengetøj fra Filibabba

Filibabba Filibabba

Sengetøj fra Filibabba forhandles HER

Godmorgen piger, jeg håber at i har haft en dejlig påskeferie. Vi har haft fuld knald på her i påsken og jeg føler overhovedet ikke jeg er klar til at starte på arbejde igen, jeg kunne virkelig godt bruge et par dage herhjemme med ro og familiehygge.

Jeg vil lige vise jer, hvad vi har været så heldige at få tilsendt til Clara. Vi har fået dette fine sengetøj fra danske Filibabba. Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for det Filibabba, i indlægget “Søde og sjove Fillibabba luftballoner til børneværelset” i indlægget, kan i se og læse om hvordan vi har indrettet Claras værelse med luftballoner, hængende ned fra loftet. Virkelig fint, hvis i spørger mig!

Det fine bløde og oven i købet økologiske sengesæt fra Filibba er i sart rosa med det fineste nordisk inspireret print. Herhjemme går vi meget op i kvalitet og nordisk design. Og man må sige at sengetøjet her er virkelig lækkert  og lige i vores smag! (Jeg ville ønske man kunne få det til voksne, for så skulle vi helt sikkert også have det). Sengetøjet har en side med det fine mønster og en side hvor det er helt lyserødt, så sødt!

Filibabba

Filibabba laver de fineste ting til babyer og børn og det forhandles bl.a. på Filibabbas egen hjemmeside og hos Ønskebørn, som har et bredt og indbydende udvalg bestående af bl.a. sengetøj, ammepuder, puslepuder, luftballoner og spisestel. Vi har været rigtig glad for vores Filibabba produkter og disse er langt fra de sidste, som vi skal have fra mærket.

Ekstra info:
Filibabba bruger Materialer er i høj kvalitet og deres produkter er udover at være økologiske også GOTS certificerede. (GOTS = Global Organic Textile Standard) en certificering, som gør det let for forbrugerne, at vælge miljømæssige og social ansvarlige produkter.

Dem af jer der har fulgt med på bloggen det seneste års tid, ved at jeg ikke har sovet meget siden jeg fik Clara, men her i Påsken har vi virkelig haft et par gode dage hvor både Sonni og jeg har kunne sove helt til 7.30! Normalt står vi op mellem 5-6, så de ekstra par timers søvn har virkelig været dejlig.
Jeg håber det forsætter nu vi er tilbage til hverdagen, vi går en virkelig spændende uge i møde, hvor vi bl.a. skal fejre Claras 1 års fødselsdag. Vildt ikke? Jeg kan slet ikke forstå at hun allerede bliver 1 år på mandag!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk