Follow:
FASHION

RICHMOND & FINCH COVERS – SPAR 20%

RICHMOND & FINCH COVERSHej piger, jeg vil lige dele denne fantastiske rabatkode med jer koden liselottea20 giver nemlig 20% på Richmond & Finch covers (Webshop her) Richmond og Finch har i måske set her på bloggen før, det er nemlig ikke første gang jeg har modtaget de fine Covers og jeg er virkelig glad for dem. Udover at de er vandvittig flotte, er de også yders holdbare. Jeg ved ikke hvor mange gange Clara har smidt min telefon på gulvet og det kan seriøst ikke ses på coveret, eller på telefonen for den sags skyld!

RICHMOND & FINCH COVERSSå piger vil i også være med på Beatet og have sæsonens hotteste covers, så skynd jer at bestil jeres yndlings Richmond & Finch covers lige HER og anvend koden: liselottea20 inden det er for sent (koden er gyldig til og med d. 24/4-16).  Rigtig god onsdag til jer alle!

Et lille bonus tip er, at Richmond & Finch tilbyder 1 års garanti på deres fine covers!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Eline Tychsen

    Wauw dine billeder altså <3 SÅ SMUKKE! Og elsker dine covers 😀

    19. april 2017 at 20:16
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.