FASHION

New bag in town – Mango Buckle bag

Mango

Mango

MANGO TASKE: HER

Hej piger, flere af jer har måske set min nye fine Mango taske på Instagram @Liselottea? Den er hvertfald blevet vist frem et par gange og jeg lovede at dele et direkte link til tasken som kun koster 299 kr.

Dem af jer som kender mig, ved at jeg elsker dyre designer tasker og faktisk ikke rigtig ejer “ikke-designer-tasker”. Det lavede jeg om på, på min tur til Göteborg med min veninde Maria. Jeg har længe ønsket mig en farvet taske og har drømt om de fine Gucci tasker længe. Jeg kender mig selv for godt, og ved at en farvet taske ikke er noget, som jeg kommer til at bruge ligeså meget som en klassisk taske i fx. sort, brun eller beige. Derfor var jeg ikke i tvivl om at jeg måtte eje en af Mangos fine Buckle bags, som findes i den fine lyserøde farve her, gul og en lækker lilla.

Mango

Jeg er rigtig glad for tasken, som jeg allerede har luftet et par gange. Tasken er ikke så stor, men kan rumme de forskellige nødvendigheder, som iPhone, pung og læbestift. Jeg var meget i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge, men valget fald på den flotte lyserøde her, som jo også er sæsonens hotteste farve!

Vi har haft et par meget hektiske og sørgelige dage, jeg kan godt mærke at jeg snart trænger til at slappe af og til at få lidt ro på derhjemme.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk