MOMMY LIFE

En hård uge med fødselsdag og hospitaltur!

fødselsdag
(En træt Clara, med Philips Avent navnesut)

God aften piger,
Puha, vi har haft en hård uge, Sonnis mormor sov ind i onsdags på sygehuset og oven i det har vi været en tur på hospitalet med Clara, som har haft noget galt i halsen og ikke kunne trække vejret. Nu sidder jeg i sofaen, med dynen over mig, computeren i skødet og er faktisk klar til at sove og det har jeg været de sidste par timer!

I dag har vi haft huset fuld af gæster til fødselsdag, for på mandag fylder Clara 1 år. Hun blev fejret med boller, lagkage, kagemand, frugt og masser af lækre gaver! Det er helt vildt hvor mange der har været med til at fejre Clara i dag og været med til at give hende og os en dejlig dag!  Clara sov også med det samme hun ramte puden, det har været en hård uge og dag for os alle!

fødselsdag

Clara har fået rigtig meget af det hun ønskede sig, bl.a. Duplo, bøger og tøj.  Vi skal holde fødselsdag for Clara igen på mandag, og det bliver helt stille og rolig, muligvis med en tur i Zoo, hvor vi har fået sæsonkort til.

Jeg elsker når folk finder på personlige gaver, det kan være alt fra billedebøger, smykker eller graverede ting, som f.eks. fine navnesutter med barnets navn på, virkelig smart især når man har børn i dagpleje eller vuggestue med mange børn, hvor sutterne ofte forsvinder. Jeg ved ikke hvor mange penge vi efterhånden har brugt på sutter, som er forsvundet. Men sutter med navne, må da på en eller anden måde ende tilbage til den rette ejermand.

Nu vil jeg slutte computeren og læne mig tilbage med et glas iskold cola og en plade Ragusa, som er verden lækreste chokolade. Rigtig god lørdag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.